Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Мая Новоселска в "Габрово, като специално място"

ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Мая Новоселска в "Габрово, като специално място"

Какво представлява "Габровския танц"

Още

Любо Нейков в "Една студена история"

Любо Нейков в "Една студена история"

Любимата комедийна актриса Мая Новоселска можем да гледаме в театъра (в "Едно малко радио" например) в киното (във филма "Рапсодия в бяло") или пък в епизодите на "Улицата".

В това видео обаче - тя разказва за връзката си с Габрово, играе и ни предава онова, заради което я обичаме - усмивката!

Мая демонстрира и специфична техника с тромпет, която вие също можете да усвоите, ако наблюдавате видеото с широко отворени очи, като габровска котка (или котарак).

Още

Нова видео ваксина срещу лошо настроение в Dir.bg

Нова видео ваксина срещу лошо настроение в Dir.bg

Проектът "Чувство за хумор" се реализира от "Музея на хумора и сатирата" в колаборация с журналиста Даниел Ненчев и платформата за изкуство и култура Plakat Kombinat и с подкрепата на Програма Култура на Община Габрово.

Основен медиен партньор е Dir.bg. Зад камерата е габровецът Добрин Кашавелов, дизайн и анимация - Анна Симеонова и Светлин Балездров, фотограф - Росина Пенчева.

Очаквайте поредната доза ваксина срещу лошо настроение всеки понеделник и петък в Impressio и в страниците на "Музея на хумора и сатирата" в Габрово!

 

Коментирай 0

1/1

Още ВИДЕО

"Паднали листа" на Аки Каурисмаки тръгва на кино от 5 април

Меланхоличният шедьовър на финландския режисьор безспорно е едно от най-добрите кино заглавия за истински ценители

Мюзикълът Mamma Mia! отбелязва 25 години на лондонска сцена

"Мисля, че Mamma Mia! промени динамиката. Мисля, че е заслужи своето място в културната история на музикалния театър", каза продуцентката Джуди Креймър

Режисьорът Цветан Драгнев: Черната кутия не е нещо мрачно, тя пази важното

"Общи приятели ми пуснаха парчето "Опа хей" и после по интернет намерих всичко останало", разкрива режисьорът на "Балканска черна кутия" първата си среща с музиката на Никола Груев - Котарашки

Виж всички

Календар