Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Любо Нейков в "Една студена история"

ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Любо Нейков в "Една студена история"

Смеховете на Бойко Борисов и Слави Трифонов според актьора

Още

Нова видео ваксина срещу лошо настроение в Dir.bg

Нова видео ваксина срещу лошо настроение в Dir.bg

Любимият комедиен актьор Любо Нейков участва в новата поредица в Dir.bg "Чувство за хумор" с театрално-хумористична история от Габрово. Във времето, в което парното в България се появява с променлив и колеблив успех, историята звучи забавна, но и актуална.

Във видеото ще видите още как според Любо се смеят Бойко Борисов и Слави Трифонов. Нейков споделя и спомени свързани с Габрово, влиза в кратки актьорски превъплъщения и гегове и както обикновено - разсмива ни.

Познаваме Любо Нейков от стотиците му телевизионни образи, от ролите му в киното (в "Мисия Лондон" например), а в момента можем да го гледаме в театъра двата нови спектакъла на Лилия Абаджиева "Женитба" по Н.В. Гогол и "Всички освен мен" от Щефан Фьогел.

Проектът "Чувство за хумор" се реализира от "Музея на хумора и сатирата" в колаборация с журналиста Даниел Ненчев и платформата за изкуство и култура Plakat Kombinat и с подкрепата на Програма Култура на Община Габрово.

Основен медиен партньор е Dir.bg. Зад камерата е габровецът Добрин Кашавелов, дизайн и анимация - Анна Симеонова и Светлин Балездров, фотограф - Росина Пенчева.

Очаквайте поредната доза ваксина срещу лошо настроение всеки понеделник и петък в Impressio и в страниците на "Музея на хумора и сатирата" в Габрово!

Коментирай 0

1/1

Още ВИДЕО

Прощалният филм "Опус" на японския композитор Рюичи Сакамото с премиера във Венеция

Прочувствената лента е снимана в продължение на няколко дни, само половин година преди смъртта на Рюичи Сакамото на 28 март на 71-годишна възраст

Откриха гробница на жрец в Перу на 3000 години

Свещеникът, наречен "Жрецът на Пакопампа", беше намерен под шест слоя пепел, смесени с черна пръст

Неолитно селище е открито във Франция след 150-годишно търсене

"Това е последното парче от пъзела, което ни липсваше", казва Реми Мартино от Националния център за научни изследвания (CNRS), който открива селището заедно със своя екип

Гледаме "I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън" в HBO Max

Това 148-минутно пътешествие през живота и кариерата на Уитни Хюстън отвежда зрителите на вдъхновяващо, трогателно и емоционално пътуване

Роб Мъни от C-Block: Музиката разпръсква любовта най-добре, а мирът ни прави човеци

"Горд съм и съм благословен да бъда част от това страхотно събитие в България", казва вокалистът от C-Block, които са част от фестивала RETROVERSE: Retro Lovers Fest в София

Спечели билети за масивния рок абордаж в края на лятото на REBEL REBEL By The Sea

Цветът на българския алтернативен рок превзема Варна на 8-9 септември

Виж всички

Календар