Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Златното перо на Русия - писателят Дмитрий Биков, изпадна в кома

ЛИЧНОСТИ НА СЪВРЕМИЕТО

Златното перо на Русия - писателят Дмитрий Биков, изпадна в кома

Носителят на премията "Голямата книга" е известен и като вечния политически опозиционер

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Бог да е с него! Явно никой от коментиралите, които успях да прочета по диагонал, не е слушал литературните беседи на Биков. Аз пък да, любимец ми е, макар почти никога да не съм съгласна с него. Това, че е хвалил Хитлер, вероятно е извадено от контекст, макар че знае ли човек...Макар и полуевреин, Биков,/ роден Зильбертруд/, е свободен човек. И защо се чувствате длъжни да пишете за някой, който ви е абсолютно непознат? Чукча не читатель, чукча писатель? На това, което той е прочел, запомнил наизуст и коментирал оригинално, вие даже заглавията няма да запомните.

Едва ли този човек заслужава съчувствие.Отскоро това "златно перо" спретна скандал със свое изказване възхваляващо Хитлер.За подобно изказване, например в Германия директно отиващ в затвор. А в, уж, диктаторската Русия свободата на слово стигна до вакханалия , тъй като опозиция получи не свобода , а вседозволеност.И титули, награди, талант не се явяват индулгенция на нарушаване на закон. И когато говорят за липса на свободата на слово в Русия да видат те какво пишат опозиционните медии, какви хора биват излъчвани дори по държавната телевизия.Това,което не е позволено на Запад

РУСНАК (РУСКИНЯ) си нали? (:-P в българския език има някои дребни детайли с миналите времена и членуването, които.... ;-)) нещо като пиктограмата от 4 знака в следната последователност петолъчка, окръжност, квадрат, равностранен триъгълник която може да бъде разчетена само от истински носител на твоя език:) относно твореца с главно Т - как говорят у вас "Sdoh Maksim, da hui s nim" Конченая мразь был

Затвори се с грамотността, тъй като отдавно се бие камбана за отчайващата неграмотност на голямата част от населението и дори на тези, които се "хранят" в професията си от употребата на език.А проблемът с непълен член има от 50% от населението. България се намира на 30-о място по медийна грамотност в Европа, в една група със Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Албания. Няма друга държава от Европейския съюз, която да се е представила по-зле, показва тазгодишният Индекс на медийната грамотност на фондация "Отворено общество".

Водката.

"изпадна" в кома или го "изпаднаха"?? Др. Путин ги знае тия работи - кефти куршум, кеф ти Новичок, кеф ти кома за по-достоверно!

тоя е диабетик обаче пие като смок, освен това е дебел не от гладуване. каквото сам си направи човек, никой друг... не го ли знаеш лафа?

Опозиция може да съществува само там където има общество.В русия такова няма.Там има идна безмисловна маса от членоразделни екземпляри, докарана до това състояние чрез терор "сътворен" от наследствения сифилистик улянов и осъществяван на практика от всички били на власт след него.Но всичките те,само са имитатори .Дори "великия" джугашвилев."Бащицата" е улянов.Защо мислите си мумията му е още в гробницата в центъра на столицата...А след като старателно изчетох позициите на които е бил този пълничък индивид се усъмних в истинноста на твърдението че същия е некакъв опозиционер.В русия живи опозицинери няма. "Оторизираните" за такава дейност са за да придадат някакъв приемлив вид на действителноста в тази територия.Не държава а просто територия,населявана с некви екземпляри.Но пак казвам,тези същества нямат никва вина за това.Инстинкта за самосъхранение,за твоето лично оцеляване е причината за всичко.И те не бива да бъдат винени че са такива.Възможно ли е да бъде помогнато на тези същества. Да,възможно е.Това е един голям тест за цивилизованоста на човечеството.Не можеш да си затватряш очите пред такова несправедливост. Въпроса е как да се направи това.Казвал съм го многократно-ЧРЕЗ ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА тези които властват над тези същества.Светът трябва да спре да финансира смазването на този народ.Така той ще помогне и за собственото си оцеляване.Да плащаш на некой който е опрял пистолет в главата ти за да може той да продължава да го прави -това противоречи на здравия разум.

нула съдържание. златни пера са Пушкин, Достоевски, Толстой, Русия няма нужда от твоя смешен плач по повод един затлъстял и алкохолизиран драскач, чиято теза като опозиционер е да представи Адолф през 1941 година като освободител и да героизира колаброционистите.

Русссскиййй задник,това че за теб написаното е "нула съдържание"-аз немам никва вина.За да проумееш нещо винаги се иска неква подготовка.И ако я нямаш никой не може да ти помогне...Отдавна обаче искам да повдигна въпроса за златните пера на русиятаааа...И така за какво са се мъчили теа дето ги казваш.Ми да споделат с останалите мислите дето са ги спохождали.А за какво го прават тва споделяне?Ми за да направат четящите по-добри.Да им помогнат с нещо когато са на зор.И сега да видим КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕХНИЯ ТРУД.Нали не го са го правили за да покажат "колко са умнички".Та какви са резултатите от труда на тези зладни пера?Ми ПЛАЧЕВНИ БЕ русссскиййй.Плачевни резултати.И що тъй?Ми според мен възможните причиниза това са две.Едната е че не са толкова "златни" както ти си мислиш.След като резултата от това че са си губили времето е само техното загубено време,а хората в русия не са научили нищо от тех,кво друго да си мисли човек.След като си прочел нещо,но си си останал същото добиче квото си бил преди да го прочетеш,за кво си си губил времето и си си морил очите.Втората възможна причина е че тези които управляват в тази територия ОТ ВЕКОВЕ с действията си, са УНИЩОЖИЛИ това дето е влезло в главите на руснаците от прочетеното от тех.Ти задник, кое си избираш.Може и да има и други причини ама аз нощо не се сещам...

по стил и злоба си точно като пияндето, за което се застъпваш - не ме занимавай повече със себе си. ако твоя идол имаше поне капка акъл, щеше да се грижи за здравето си и да престане да сипе омраза.

Що не кажеш на швейцарците да махнат паметника на Улянов от Женева. Аман от претенциозни нищожества, несъзнаващи собствената си дребна, лимитирана съшност.

този роднина ли е със соросоида Тома Биков?

либераст и предател във форумите.

Чакайте малко, той не е златното перо на Русия, той е носител на такава награда. Далеч му е до златното перо в литературата. Той е един лектор и пропагандатор.

Как добре почна този човек и докъде я докара. Наскоро гледах едно негово участие в някакъв литературен клуб - събрали се хората, пари дали да го послушат, а той, полуизлегнал се в креслото, с досада, почти с презрение отговаря и с половин уста отговаря някакви изтъркани и пошли неща. Накрая се заби в телефона си и каза, че седи там, само защото хората били дали пари и ако нямало нищо повече, да вземе да си ходи. Втрещих се. Дотогава го харесвах, но видях една ояла се и затъпяла свиня. Жалко. Дано пък да го оправят, че да дойде малко на себе си.

тоя са му спретнали комата явно... пича е по-велик от Навални 100 пъти, най-дивия опозиционер... чудя се как по-рано не са го отрепали на някой мост Джуджу и Брадатко

Часто се случва, загубих колежката си по същата причина.

Stan Stan

Трябвало е да се погрижи за килограмите. Това натоварва сърцето ! Жалко !

Пожелавам му скорошно оздравяване и винаги да бъде себе си, това е най-голямата човешка ценност.

Календар