Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Зеленски и Путин водят диалог под юмрука на Кунг-фу панда

СЕЛОТО НА ГРАФИТИТЕ

Зеленски и Путин водят диалог под юмрука на Кунг-фу панда

"Ние сме героите" е мотото на станалия прочут и по света фестивал в Старо Железаре StreetArt Festival 2022

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Посетих го не отдавна, много приятно местенце и много хубави рисунки! Има една на жителите от селото, накацали като лястовици на една жица. Силно послание. Препоръчвам на всеки който минава на близо :)

А може ли да не ни занимавате в сериозен сайт за новини с подобни инфантилизми и дебилщини?

Кой им рареши да цапат нашите населени места Укрите ? Да си ходят в Усрандията и да цапат там ! Всичките ги вкарайте в Бежански лагер при Арабите и Сирйците !Те са тук и си налагат мнението , къде е Рашков ?

Eeeeee да ти нарисуват Урсула, Шолц, Петков и Фънки на къщата... хабим въздуха.

Кой позволи на Тези Укро-Мангали да цапат България с присъствието ! Утре сме там купих две кофи латекс да заличим Престъпника Еврей Зеленски Убиеца на Деца и Цивилни ! Укри махайте се от България !

Вие си нямате работа и ни занимавате с глупости ! Утре ще отидат и ще истрият еврея , той е военен Престъпник ! Днес е Тъжен ден , днес почитат Паметта на Убитите деца в Луганска и Донецка Републики от Укро-Нацистите на Зеленски , пред паметника На Ангелите и в много градове в Русия ! Укрите да си ходят от България , не са желани от Българите ! Утре ще отдем и ще заличим Военнния Престъпник Еврей Зеленски !

Календар