Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

За първи път показаха откъси от филма за Петя Дубарова

ПАМЕТ

За първи път показаха откъси от филма за Петя Дубарова

"Петя на моята Петя" ще бъде представен пред широка публика през първата половина на 2020 година

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Имайки предвид екипа, това се очаква да е страшна турбо-полюция на мокър бургаски пясък. Филмът овреме трябва да се забрани защото е гавра с паметта на Петя.

Сигурно ще стане хубав филм, заслужава си го Петя,....ама това заглавие на филма нищо не ми говори....???

"Петя на моята Петя" е разказ на П. Дубарова.

Мн добро идея. Но това което видях ви ми е като по съвременна версия. Замисълът воже и са е от едно време но не го усетих. Дъска с писане на фулмасгер а едно време бяфа само черни дъски и тебешири, на плажа, пък тича, кога през 80те г така са тичали пред парка? Ще видим!

Да, и на мен ми направи впечатление съвременната дъска и фулмастера.... Ще видим....

Чиста душа, светла и памет. 25 минути? А с Ферми-Сперми-Биг Брадъри и тъпи сериали ни тровите с години. Поне остана далече от чалго-мутренската действителност.

Петя е била един невероятно даровит и интелигентен човек! Буден ум загубен и обречен в онези мрачни времена на тоталитаризма! Стиховете и ще останат вечни!

Драмите на поетичната и душа нямат нищо общо с тоталитаризма!!! Аман!!!

Петя Дубарова протестира срещу лицемерието, което ни заливаше тогава. Връзкари се правеха на готини провокатори топеха приятелите си и накрая само избраните печелеха състаезанието с един кон. Тя се самоуби, защото не приемаше онази отвратителна действителност, но днес същите онези преживели смъртта 'и продават филм за нея. Същата действителност с децата на същите, но Петя Дубарова я няма.

Щото само при комунизма хората се топят едни други и са лицемерни...Когато изпукате киселяците от „изгубеното поколение“, тогава може и да тръгнат нещата нагоре.

Стига с тоя тоталитаризъм!Талантът, животът и смъртта и не са свързани с тоталитаризма. Щото пък ако се беше родила след 1989 г. не само тя нямаше да оцелее с тази душа, но и изкуството и, щото няма кой да го оцени!!!!!

Календар