Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

За първи път документален филм спечели наградата "Златен лъв" във Венеция

За първи път документален филм спечели наградата "Златен лъв" във Венеция

Специалната награда на журито е присъдена на филма на иранеца Джафар Панахи "Мечките не съществуват", Кейт Бланшет получава наградата за най-добра актриса за ролята си на диригентката Лидия Тар във филма "Тар", а Колин Фарел за най-добър актьор в "Баншитата на Инишърин"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Много вдъхновяваща биография и затова печели наградата. ПОКАЗВА НА ВСИЧКИ МЛАДИ МОМИЧЕТА, ЧЕ ЗА ДА УСПЕЯТ В ЖИВОТА ТРЯБВА ДА СА ДОЛНИ К..ВИ. Може би трябва да се изучава в училище, например по Човек и общество. "Във филма Нан разказва, че е имала на моменти в такава бедност, че е била принудена да прави орална любов на шофьор на такси, за да я закара той в галерията, която купува първите й снимки. Разказва, че е трябвало да работи като проститутка в бардак. Била е жертва на агресия от страна на свой партньор и едва е оцеляла. Нейни приятели творци умират от СПИН."

Няма да се учудя ироничния ти коментар да се превърне в реалност. Та нали и за това награждават подобни филми, да подлъжат неопитната младеж при избора на ценности. Да опази Бог младото поколение от духовните капани!

Хлип. хлип... плачи ми се. Горката - прави една снимка, прави свирка, снимката се продава, с парите прави две снимки, прави две свирки, снимките се продават, с парите прави три снимки, и този път на третата свирка потърпевшия толкова и харесва работата, че я взема за любовница. И по случайност се оказва богат и известен. И гледай как изведнъж цял куп хора се изпотрепват да купуват снимките и.

Във филма Нан разказва, че е имала на моменти в такава бедност, че е била принудена да прави...

Календар