Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Водещата на фестивала в Сан Ремо: Италия е една расистка страна

КАЗУСИ

Водещата на фестивала в Сан Ремо: Италия е една расистка страна

Съводеща на третата фестивална вечер бе италианската волейболистка Паола Егону, дъщеря на нигерийски мигранти

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"На времето какви Сан Ремо имаше ..." Да, господа, годината е 2023 и вие сте стари! Светът се променя, може би не така, както вие бихте искали.

Ами да си 'оди у Нигерия като я дискриминрат в Италия! Или тя се опитва да отвори очите на италианците към толерантността и хармонията в едно мултирасово и мултинационално общество, такова като нигерийското.

Таз черна маймуна да си ходи в Африка

Като не и харесва, да се маха, прав и път.

негърка, не стига че е грозна ами и тъпа и нагла

Не съм расист,но може и да стана като гледам как се стичат към Европата ни тълпа от черни,кафяви и всякакви други култури нямащи нищо общо с културата ни....ние къде да ходим....в Африка ли? Голяма грозотия тоз черен хърбел

Тая черна шпакла май някой импресарио като Путко Мафани трябва да я хване и дере ако толко я е страх от белите расисти .Италия изобщо не са бели- Нигерийска суха люспо те са иберийци и нямат нищо общо с онова бяло нещо ,което навремето е населявало Рим

Ти май обърка полуостровите в Европа, Апенински с Иберийски? Иначе не противореча на това, което си написал.

Е още по голям расист!

За пореден път се убеждавам, че цветът на кожата може и да няма значение, ама все тия като тая мрънкат. Точно за Италия да твърди, че е расистка страна като там им ги стоварват с кораби и има места, на които не знаеш в Италия ли се намираш или в Африка, щото едните са повече от местните жители.

У джунглата или саваната, чий го дири у расистката страна! Негрите са най големите расисти в света!

Може да емигрира в Нигерия. ;)

Тая маймуна женска ли е?

Такива като нея, уредени с добра работа са ми несимпатични, да не кажа по-грозна дума. Много обичат да се правят на интересни и да плюят по новата родина. Ако Италия беше расистска, нямаше да приема нелегални от кол и въже. Освен това, отвратително е намесване на политика навсякъде. Следващия път ще направят песенен конкурс без песни, а само с политически посланияпунтамара.

Ами какво правиш там като е расистка държава!

до обиди, просто някои хора са страхливи!

Гадни расисти...защо обиждате маймунката?

Маймуните не могат да създават цивилизация. Ако не ги бяха колонизирали още щяха да са в калните колиби.

Не че нещо, ама сигурно и бостанско плашило да я види ще избяга :))

Що не си останаха родителите й в Нигерия? Сега тази нямаше да носи дизайнерска рокля и да е водеща по телевизията, а щеше да носи скъсан чувал и да е берачка на плодове.

И Нигерия, както и Нигер са кръстени на негър. Дето се опитват да изкарат обида.

Ех, само расистите да си бяха направили труда да прочетат преди да коментират. Ама дир.ру си знае работата. :))))

Всяка черна маймуна да си знае гьола, а не да квичи и реве и мучи за расизъм и злите бели държави, дето са и дали образование и хляб.

Да разбирам,че не чувства благодарност и уважение към белите си треньори-"расисти"... Нищо, че всичко е научила от тях. Ако не бяха пустите италиански расисти - не виждам как щеше да стане състезател от световна величина, че някойда иска интервюта с нея. В Нигерия май няма развита волейболна школа. Това неблагодарността е много грозна черта

Не стига, че са мързеливи и невежи, но са и безкрайно нахални. Имат си цял континент, а искат всичк и да се наврат в най-малкия (Австралия не я броим).

Тая естествено няма капацитет, за да се сети, че е нещо само и благодарение на белите "расисти" там. В противен случай, щеше да бере банани права (защото е висока) някъде из Африка. Като не ѝ харесва, у дома...

Абе, не се знае с оскъдните порции манджа в Нигерия дали щеше да е толкова висока.

Поредният опит да се манипулират хората (Поредният наивник вярващ), че тъмните биват мразени заради цвета на кожата. Цветнокожите не са обичани заради това, че са криминални престъпници, мързеливи,не искащи да учат, вземащи помощи, хленчещи, мръсни, болестоносители, назадничави и т.н. Естествено има и изключения, които потвърждават правилото.

Затова те туриха там, макар че сигур има 1000000 по-подходящи водещи, за да ги псуваш и обвиняваш. Няма край европейското себемразене. У африка колко бели музикнати наградиха, колко филми без афрота, колко водещи не са черни?

Расизмът в днешно време е самозащита. Това е така, защото белият човек е изчезващ вид - едва 9% от населението на света. Като всяко живо същество и белият християнин иска да живее. Единственият начин, най-напредничавата, най-смелата и най-красивата раса да оцелее, е белите хора да раждат бели деца.

Поздрав за водещите с вечния хит "Хубаво е там, където те няма"

Расисти, я!!! Не ви дават да скачате по дърветата!!!

преди МНОГО години ИМАШЕ фестивал и песни в Сан Ремо

Сан Ремо ще го спечели украинец. Но за в бъдеще да не се карат ще направят нов хибрид черен украинец джендър не бинарен.

да бе, расизъм е винаги когато на някой пришълец он Африка или Арабия не му постелят червения килим и не му дадат веднага къща, кола и яки социални помощи пожизнено.... я да видим ако някой от Европа отиде в техните държави, как ли ще се отнесат към него? Или расизъм може да има само в Европа и само спрямо черни, араби и .т.н.?

Нахална негърка.

Трябва да прекарам нощта с Паола, за да преценя що за жена е.

маймуните напъплиха навсякъде

Извинете , не разбрах - кой спечели на Сан Ремо ? Кукушан-оркетър участва ли? Или жената на Зеленски изкара някоя хава? Тц тц тц , язък, изтървал съм?

На всички дето я подкрепят им я пожелавам в леглото!

Ами, родината на фашизма...

Като италианец мога да кажа, че италианците като цяло не са расисти, но черните трудно се интегрират и за съжаление трудно усвояват основни понятия. Освен това се оправдават с цвета на кожата, но в Африка има много по-чести епизоди на расизъм. Откакто африканците са в правителството на Южна Африка, нещата вървят от лошо към по-лошо.

Данчо, Данчо, то па и ти си един италианец, не етруск, не лигур, ами направо палеосард... Кажи, че си италиански гражданин.

данчо, какво италианско име само! Иначе и аз живея в Италия, мога да кажа, че маймуни като госпожицата са много и са адски нагли и взискателни, без да предлагат нищо. И понеже живях до момента в няколко страни в Европа и Северна Америка, мога да кажа, че от черните по-големи расисти няма!

Едва ли някой я задържа насила в Италия.

Да си ходи в Нигерия

Генетичен урод......в Спарта проблема щеше да е решен отдавна.

Африка не е нацистка

Докато на тия фестивали нямаше педали и черни имаше и музика. После ...... после знаете какво стана

Къ па един негър не каза, аз съм некадърен и затуй не мога пробия, ми все кожата, та кожата ми виновна?

да се върне в нерасистка Нигерия.

Като я гледам какъв крокозабъл, па и черен, даже ласкаво са се изказали за нея

Италия отдавна е недостатъчно расистка. Сан Ремо също отдавна е порнография. Добре, че има записи на старите издания с Тото Кутуньо, Моранди, Руджери, Рики е повери, Албано e Ромина. Носталджия, носталджия, каналия, ке ти пренде семпре куандо нон вуой...

За сега забелязах че само тъмнокожите са расисти....

Има една поговорка: "За глухия всички, които танцуват са луди" Та за негрите всички останали са расисти, за обратните всички останали са хомофоби.

Календар