Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Васил Найденов с първи концерт в Берлин след повече от 15 години

ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЕСТРАДА

Васил Найденов с първи концерт в Берлин след повече от 15 години

Специалното събитие е на 28 април в клуб Lido

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Васил Найденов е истинска звезда. Вярно е, че бяхме малко, но пък се кефихме на макс. Втори път няма да отида на тази цена. Един билет в Мерцедес арена за грандиозни концерти струва по 85 евро. “Строежа” да мислят добре ценовата са политика. Сгрешиха много с тези ултра скъпи билети за Васко. Затова и публиката ги наказа.

Пътувахме 80 км. Гледахме Васил Найденов. Пяхме с цяло гърло любимите си песни. Лично мое мнение - на този голям певец мястото не му е в този клуб, а на сцена. Билетите бяха толкова скъпи, че отказаха част от нашите приятели да пътуват с нас. Чувствах се неудобно от малкото публика. Васил Найденов е най-голямата ни звезда и не заслужава да пее в полупразен клуб.

Поздравления за Кеца. Пя и дойде при нас в публиката. Стана ми мъчно, че бяхме не повече от 60 човека. Звезда от неговия ранг заслужава поне 5 пъти по толкова публика. Публика в Берлин има. Но при тези безумно скъпи билети, никой не дойде. Да искаш 85 евро за дупката, в която беше участието му, е огромен непрофесионализъм от страна на организатора Гибелин. Жалко.

Календар