Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Вандализираха арт инсталация в София

ИЗКУСТВО ПОД ПРИЦЕЛ

Вандализираха арт инсталация в София

Става дума за инсталацията на Станислав Беловски „Другите хора“

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Бежанци или паразити, завоеватели?

Тези двуличници защо се възмущават?! Това не е вандалски акт а осъществено право на изразяване... "Лидерът на ДСБ Благоевград Калоян Ханджийски осъди България пред Европейския съд по правата на човек в Страсбург заради нарушено право на изразяване. Съдът признава правото на българите да използват паметниците в страната, за да изразяват политическа си позиция и правото си на мирен протест. Казусът е заради коледната премяна на статуята на Димитър Благоев (Дядото) в центъра на Благоевград, за която Ханджийски беше задържан и глобен за дребно хулиганство."

Има ли друга логика, това нещо с бежанците? Прави лли впеч1атление, на техните защитници, че бягайки от войните, към Европа НАХЛУВАТ ГОЛЕМИ МАСИ МУСЛУМАНИ, МЪЖЕ НА ВЪЗРАСТ МЕЖДУ 20-30 ГОДИНИ !!!! Тези мъже не сали участници във войните? Тези войни от кого се водят, освен от американците? От другата страна няма ли населени, мъже? Има и жени, и деца, бежанци - но ако те бягат от войната и от мъжете си, които са доказани диваци, защо обвинявате изразителите на мнение, че не искат тези измислени мъжки, рязани нерези в Обещствата си!!!! Айде стига замазване на реалността! Не сте само вие на тази Земя! Има и по-умни и почтени люде от вас, дето се облизвате за пари на конторлирани господари!!!

Голямата работа, като толкова искат да не им го драскат да си го нарисуват в галерия.

Има, има... спомнете си как нелегалните имигранти в английският протекторат Палестина си направиха държава;)

Хубаво е да се знае кои са предателите на България и Европа. Станислав Беловски е поредния, ще се помни

Изглежда друг творец се е изразил върху творбата на този творец. Вандализиране не е правилната дума, а изразяване на мнение.

То и като друг мъж ти оправя пропуските с жена ти, не е точно изневяра, а подпомагане на смотаните, ама ти го приемаш много лично... Що, така бе, Миме?

като са ви мили нашествениците, приемате си ги, хранене ги, пускате им жените си, дундуркайте си ги! Не ни пробутвайте на нас тия! Докато ние ядяхме 500 години сме яли османски бахур цяла западна Европа си правеше пас. Ние им знаем и меда и жилото на арабеските. Не ги щем! Приемайте си ги и си ги дръще при вас, като са ви толкова мили!

Е, поне е ясно, че тия дето са драскали пишат в Дира... :)))

Пропагандата, скрита зад псевдоизкуство, трябва да бъде разобличавана.

Араби, турци, персиици, татари, тюрки, кърди всичко ти е едно на тебе... Иначе, правиш тънки разлики между православни, източно православни, лютерани, католици, протестанти, униати и още 230 християнски секти и си ок да се оприличаваш само с положителните черти на всичките. :)))

Много хубаво е станало. Поздравления на "вандалите".

Арт инсталация? Що за умнокрасив термин е това? Бежанци в България и Европа няма, колкото и да им се иска на либерасто-толерастката сган. По границите на Европа и България НЯМА война, следователно НЯМА и бежанци. Поздравления за тия, които са "поругали" т.нар. "арт инсталация"

PEYTSCH

„Другите“ не са хора, а нелегални мигранти и бежанци с фалшива самоличност. Тези платилите по 2000 евро за да се качат на лодка и да се правят на корабокрушенци могат с толкова пари винаги да си купщт самолетен билет до Франкфурт или Брюксел, нали?

Що . кво лошо има ?

DEFEND EUROPE Много добре се е получило.

Ало "гиоте институт", да ви нафукам в човките бе! Я се разберете помежду си с американския рупор "дойче сере"! 'Defend Europe' Identitarians charter a ship to return migrants to Africa Date 15.07.2017 Pan-European members of the right-wing group known as the Identitarian Movement announced this week that they had chartered a ship and were sailing to the Mediterranean to stem the flow of refugees and migrants.

Глупавичък си пич ,...изреждаш етноси , след това вероизповедания. Ислямът в 90 % от формите му покъртителна доктрина абсолютерн контрапункт на всички демократични ценостти , които изповядваш .... 2-3 течения не са и за това според остналите са кафири

Това важи ли и за боядисването на памертника на МОЧА , още един коректорски акт , който подкрепям с две ръце ?

Що трябваше да си остане Османска империя ли там или италианците да се борят за териории от римско време ?

кърското ибане не е изкуство.

И още нещо , да си го запишеш в розовото тефтерче "Араби, турци, персиици, татари, тюрки, кърди всичко ти е едно на тебе." не на него а всичко е едно в Исляма - умма се нарича ,

расистко е да ползват традиционно нарисуваната японска вълна и да плиоснат евтината работна ръка и полицайбеканте (познати на полицията) интензивни "дейци" :)

Инсталация е когато се изсереш пред входа и повикаш съседите да видят лайното. Перформанс е когато повикаш съседите да видят как сереш пред входа. А за благозвучност му слагаш претенциозното "Арт". Всичко е за едни пари, важно е кой и защо ги дава.

Сега е по-красиво и по-арт. Предишното си е просто лево.

Отворете границите, за да иде в Германия всичкото навлек - то инженери, лекари, архитекти, IT специалисти.

това си е всъщност картината "голямата вълна" и към нея са добавени разни орки в жилетки

Исляма е същия буламач, като християнството. Дори и Богът им е един. Виж прочети нещо повече от опорки, а? :) Иначе да казваш всички тия са лоши щото са мюсюлмани, а всички тия са добри щото са християни е малко тъпо. Познамвам и християни и мюсюлмани, които са готини, но като цяло религиозните не ставате за чеп за зеле. Държите се добре, защото ви е страх, че ония горе ще ви накаже. А, ако се окаже, че няма кой да ви наказва... Давай! Всички под ножа, а? п.п. Прав си, че съм тъп. Иначе нямаше да си губя времето да споря с тролове. ;)

Подкрепям вандалите! Стига с тази лява пропаганда!

А, нищо, като знам колко са умни ще са писали и без ВПН... :)))

Кире, МОЧА може да се почисти и ще е като нов. Не е точно същото. Ако им сложа червени ръкавици на склупторите, няма да е като да съм го повредил, ако им изрежа десните ръце ще е по-различно, или не намираш разлика? Аз съм за премахването на МОЧА. Русофилията, като и неонацизма трябва да се изкоренява в зародиш.

Ще се изненадаш виртуозите от какво могат да направят изкуство. Прати жена си и тя ще ти разказва след това. :))) Приготви си тетрадка с карирани листа А4. ;)

Е, като я защитават Европа и викате, че не било честно да ви третират като втора ръка хора... :)) Аааа, вие искате от другите да я защитават... Ясно. :))

Прав си! Време е за дясна пропаганда! Много по-куул е!

Когато имигрантите започват да трепят англичаните Османската империя я няма от десетилетия... така че не ми е ясно какво точно питаш?

Кой третират като втора ръка човек в ЕС , теб ли ?

Тъпо си защото не познаваш нито Исляма нито Християнстовото а се изказваш :) Богът е един в аврамистичните релгии, посланията и прорците му са различни ..ма да бе чело , щеше да ги знаеш тия неща . Аз не съм релгиозен това едно , второ не познаваш вярващи мюсюлмани това ти го гарантирам , аз обаче познавам , трето ако има релгия , която да е тотален контрапункт на демокртичните ти ценности това е точно Ислямът, Знаеш ли защо мюсюлмаските страни не подписват хартата за Правта на човека а измислят свой вариант ... не знаеш , защото представа си нямаш от темите, които коментираш . :)

И защо им трябва ВПН ? Ето съвсем открито завявам , че мюсюлмансктие имигранти са заплаха за Европа , заявявам , че Ислямът в ЕС е по-опасен и от Путин , и , че мулти-култи идиотията само беди носи .

Не е въпорсът дали може да се почисити или не , повярвай ако можеше да се направи така , че да е невъзможен за почистване това и щеше да бъде направено. Но се мери с двоен аршин от демократи като теб ... защото едното те кефи , а другото не . Русофилията , неонацизма и либерастията трябва да бъдат премахнат

Пиша , че държава Палестина никога не е имало , Са разбра ли ме :)

Ми не е по-кулл , а почива на логика

Скапан "арт". Мигрантите не са добре дошли, да си ги взимат в Германията!

>Reading comments >Losing faith in humanity

Пиши на български!

Браво, само така. Да иде да парадира с либералистки ценостти У Европата. Достатъчно сган има и без тия миризляци

Немили хора от Гьоте институт, замълчете за малко поне с вашите словесни плесници срещу българите. Не ни правете луди, ако обичате! Дръжте си тези други хора, но не ни ги налагайте! Само дни след поредното обезглавяване на европейка и то полицайка във Франция от един такъв "друг" човек, вие дръзвате да корите и менторствате над един изстрадал и очукан от историята (и от вас, германците, включително) народ, на ръба между Християнството и исляма, между европейската цивилизация и арабо-азиатската нетакава, сърбал 500 години османско "присъствие и после още 50 години болшевишко. Просто си ги вземете всички, ако искате такива хора и си ги отглеждайте, но не ни учете кое е правилно и кое-не. Аман от вашето лицемерие и двойните ви ляволиберални стандарти!

Не требва да се плашим от взаимодействието между изкуството и зрителя, който сам се превръща в съавтор на художника.

Плурализъм, демек.

Календар