Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

В Бургас усилено снимат филма за Петя Дубарова

ПАМЕТ

В Бургас усилено снимат филма за Петя Дубарова

Седем кинофамилии участват в лентата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не я превръщайте в герой. Жалко за момичето. Но то е само едно момиче, което пише добре. И което съвсем навътре е взело някаква забележка, че не е читава комсомолка. Що не направите филм за Илия Минев, който 30 години по комунистическите лагери и затвори ?

Живата Петя можете да видите във филма на Георги Дюлгеров "Трампа", играе самата себе си.

Петя Дубарова е еден прекрасен и много чувствителен човек. абсолютна рядкост. нещо като в мина за диаманти да откриеш шлифован такъв с хиляди карати. Поклон пред паметта на Петя и Прости ни! и уважения към хората, които са разбрали стойността ѝ за да направят филм за нея. поздрваления и пълна подкрепа за идеята. (из) Изповед ... В такива часове аз тихо бликам най-искрените свои стихове, но чуя ли, че името ми викът, ги скривам като малки грехове в очите си. Как хубаво, горещо е с тяхната червена светлина! Но днеска — след родителската среща, те всички се превръщат във вина. Петя Дубарова

Жалко за един млад и много талантлив човек, не успял да превъзмогне ударите на епохата в която живее. Дано се прероди в едно по духовно време. Да почива в мир душата и.

Календар