Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Украинци в Лисабон протестират срещу проруска книга за войната

ПРОТЕСТИ И ДЕБАТИ

Украинци в Лисабон протестират срещу проруска книга за войната

През март украинската общност в Португалия изрази възмущението си от издаването на книгата с прокремълски разкази за руската война в Украйна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Значи, руснаците представят културно събитие а бандерата - дудуци.

И що щат в Лисабон, на другия край на географията? Като им се протестира - зеленоглавия спешно търсел 500 000 балами за пушечно месо, нека се приберат, той ще ги уреди...

Да си ходят в Укрия и да си протестират колкото си щат ! не стига , че са ги приели и ги обгрижват, те акъл ще дават на Португалия какво да прави! Неблагодарници и нахалници! Чак на другия край на Европа се замъкнали, вместо да си седят в Укрия и да си защитават страната!

Довлекли се боклуците на тихо и спокойно място чак в Португалия.Като са толкова смели да си стоят в боклучарника и да се бият срещу руснаците.Нагли и нахални натрапници.Също като нашите боклуци в Македония.

Бруно Карвальо ни разказва в тази книга своя опит като военен репортер в Донбас, където в продължение на осем месеца, разпределени в три комисии, той проследява украинския конфликт. Той беше практически на всички проблемни места и проследи важните събития от тези периоди, по-специално битката при Мариупол. Имаше привилегията да бъде в епицентъра на най-голямото геополитическо събитие от периода след Студената война, решаващо за определянето на условията на новия световен ред, който идва.

Украинците да не протестират в Лисабон,ами да се връщат в Украйна и да отиват на фронта!

Нали им плащат за това. Кое е второто най-слушано парче в Украйна според Спотифай? Знаете ли?

иначе що нападнаха Москва?!

Календар