Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Дневниците от Лвов на украинската художничка Влада Ралко

ИЗКУСТВО С МИСИЯ

Дневниците от Лвов на украинската художничка Влада Ралко

"Езикът е политическо оръжие. Също така, езикът е този, който прави от човека човек" казва тя

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Най-важната съставка на изкуството е истината. Мисъл на Юрий Никулин. Безспорен талант. Ако нещо не ви харесва в гореизложеното - замислете се дали му липсва истина.

липса на сероизен, здрав кур изографисва тази изстрадала от жяпонско дилдо жена. но, както казахме. да се готви варшава, а после берлин. за прочистване от евреи-антисемити. Бог с нас Бог с нас

Точно и аз с това впечатление останах. Перманентна липса при това. Трябва мъж да си намери. А такова изкуство, подобно, може да се види на изложба на 3,4,5 клас. Там дори и значително по-хубаво има. Щото това с извинение, прилича на психическо изср.но.

Путлер, евреина ще го прочистваме ли и него ?

бжужински, педи недъгъв-асоциален евреин, а готвите ли дневниците на рптшилд и сорос от варшава? гответе ги! време е! Бог с нас

Жената определено има психично заболяване или проблеми. Съпътстващи на русофобията

Без съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми? Как другояче, освен като болест, може да бъде окачествено боготворенето, идеализирането и издигането в култ на един народ, който няма вътрешни сили и интелектуален потенциал да се самоорганизира, който няма дисциплина и чувство за отговорност, който няма трудови и хигиенни навици, който не може да стопанисва и използва ефективно природните си ресурси, който въпреки огромните си и неизчерпаеми подземни и надземни богатства живее скотски?

Календар