Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Уди Алън не изключва възможност да снима в Русия

КИНОГЕОГРАФИЯ

Уди Алън не изключва възможност да снима в Русия

Режисьорът сподели, че до сега не е мислил за снимки в Русия, защото не е получавал такова предложение

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Прекрасни градове, но държавата е пропаднала .... И в България има прекрасни градове покрай Дунав, но забравени ....

И аз не изключвам възможност да снимам в Русия (статията е преведена от руски на български от неграмотен руснак, очевидно). А срещу добро заплащане защо да не снима тоя неактуален мишок в Русия. Може и паспорт да вземе даже, като оня толуп Депардийо. :)

Глупак е онзи, който твърди, че Цанкт Петербург и Москва не са градове от световна величина! При оттеглянето си от Москва, Наполеон искал църквата Цвети Василий Блажени да бъде демонтирана и пренесена в Париж. Когато неговите инженери му казали, че това е невъзможно, той разпоредил в църквата да се внесе барут и да се взриви. За късмет по това време валял дъжд, барурът се овлажнил и не можал да се взриви. Поради тази щастлива случайност Свети Василий Блажени и до днес радва хората !!!!

Или си нещастен русофил или руска чибурашка, драскаща по български форуми за копейки ... Василий Блажени е построен в чест на превземането на една от Българските държави, и това не е повод за гордост за нас Българите !!! "Когато разказват за Казанското ханство летописците често отбелязват „Прабългарите, които наричат и казанци“, „българските князе“, „българските граници“, „Казанците, които са старите българи“ и пр. В Началото на XVI век Казан е принуден да признае върховенството на Москва, а великият княз Василий II прибавя към титлата си и формулата „княз български“ и тя се съхранява чак до края на руските царе през 1917"

Не е било точно така, но карай.

направи за други европейски градове, че е време да започне американските, не руските

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за "Красив, нежен и секси транссексуален" мъж

Календар