Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Тео Ушев е настанен във ВМА с коронавирус

Тео Ушев е настанен във ВМА с коронавирус

Световноизвестният аниматор е ваксиниран

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Този господин нееднократно е хулил България и българите колко сме нецивилизовани и изостанали от модерните страни. Поне за три подобни случая съм чел из новините. Пожелавам му да се оправя бързо и да не забравя, че с тази злъч трови най-вече себе си.

Местя го!

Ушев не е американец, а живее в Канада. Докато си беше в България, никой не го оцени. Затова замина.

Клепаров размахваше пръст и лееше акъл от фейсбук как българите са неваксинирани примитиви. Сега с трета в г---за в болницам - защоооо?

Тройно набоден с препарат(отрова) наречен ваксина и във ВМА!!! Тоя също като кукунчев ще го изкара "леко",но после жална му майка... Тези с ваксата са готови СПИНаджии! Веднъж надупчил се с тази гадост - до живот унищожил имунната си система...Някои казват,че не работят ваксите,напротив МНОГО ДОБРЕ РАБОТЯТ,те за това са създадени!!!

Супер звучи туй което думаш, логично е да е както казваш. Само някакви доказателства ил научни изследвания има ли, с които да се подкрепиш или просто си почнал да пиеш рано днес и въображението ти се е развихрило?

Ти Кико още ли вярваш в дядо коледа(дядо мраз)? Вярваш ли,че тези,които спретнаха тази СВЕТОВНА ВОЙНА ще излязат и публично ще кажат - да, ние ви тровим? Ако е така - чакай довечера чувала с новата вакса под елхата...Весело посрещане!!!

Той е уплашен. Такива са 80% в болниците. И като им откажат прием викат медии и адвокати.

3-4 дена след бустер - положителен, сега в болница. Инжекционният препарат "предпазава". Пожелавам му да оздравява и в бъдеще да бъде по-смирен, а не да обвинява другите за личния им избор да не се инжектирват.

В днешно време вярвам, че някой е ваксиниран, колкото че няма корупция в България.

25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Тройно ваксиниран, първо престойче в Кюстендилската болница, след това във ВМА. Хубаво е да си американска марионетка на безплатно лечение в посткомунистическа България

а поставен на системи......та това ваксина ли е!!!

Абе тоя нали беше ваксиниран, сертифициран и прошнурован? Що така? Да си гледа анимацията и да не дава акъл по теми където не е компетентен.

Ушев пеерас Ушев пеерас!

бил ваксиниран... спокс, там сите са ваксинирани. сите - от "епа сите ни ебаа, другари съдия...".

Тоя не беше ли, дето във фейсбук инструктираше, как да се предизвикват безредици по време на протестите и как да се отървем от ченгетата след това?

агент-провокатор-доносник-комуняга, за това е във вма

кой е този?

Ушев отива в българска болница да го спасяват (безплатно), ама пише на американски английски, един вид американец по случайност родил се в една от американските провинции. Явно на български говори с конете си в Интернет, когато трябва да ги хока. Да отиде да го лекуват в метрополията като е толкова американец.

Боли ма курац

Календар