Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Тълкуване на сънищата" - от Зигмунд Фройд

НОВА КНИГА

"Тълкуване на сънищата" - от Зигмунд Фройд

Първото пълно издание на "бащата на психоанализата" излиза на 24 юли в Издателство "Колибри"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това е добра новина за интересуващите се от виртуозна психо-шарлатания хора, защото предишното бг издание от 1994, изд. Евразия, отдавна е изчерпано. Дори и хората, които не вярват в ненаучната и антихристиянска талмудическа школа, наречена "психоанализа", е добре да се запознаят с тази фикционална класика на декадентския виенски късен романтизъм.

Не знам защо хора, които грам не разбират идеите на Фройд дават коментари за неговият най-голям труд. Не разбирам кой нормален човек има самочувствието да критикува човек от ранга на Фройд. С тия повърхностни и евтини мисли, облечени в грешно написани изречения, се опитайте да се замислите къде ще сте вие след 120 години и какво ще сте оставили зад себе си. Напрегнете слабофункциониращият си мозък и после пишете.

Заглавието на книгата трябваше да е 'с кого си пропуснал да спиш от семейството си'. Този 'специална националност' човек е отговорен за безброй глупости измежду които псевдо-медицина от която милиони са пострадали. Паметник и три книги на година. Поне.

По тази бяла брада що кокаин се изля като Марадона спортист е Зигмунд активист!

Зигмунд Зигмунд ако беше спрял наркотиците навреме нямаше да си толкова смешен наркоман че и книга написа!?

Календар