Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Странен камък на 250 000 години, изработен от 12 метала?

КОСМИЧЕСКИ НАХОДКИ

Странен камък на 250 000 години, изработен от 12 метала?

Извънземен ли е произходът му?

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Съществуват няколко епохи, които се редуват циклично. При преминаване от една епоха в друга всичко се унищожава и става на камък, пясък и сол . Някои неща в целия апокалипсис обаче издържат и запазват формата си и остатъци от предишните елементи. Това че пирамидите сега са от камък не означава че и преди са били построени от камък.

Прости хора много на тоя свят

Има неща които не са за неандерталци като тебе.

Как може камък да е изработен от метали?

Предвид че почти на всички континенти са намирани на подобна и дори много по-древна възраст високотехнологични изделия е възможно да става въпрос и за цивилизации съществуващи преди сегашната. Това неизключва обаче и извънземна намеса. Например намерен е чук в парче скала като възрастта му е определена на не-помалко от 150 милиона години !

Е, то е много трудно да се сетиш, че преди нас е имало други човешки цивилизации. Ето, сега се очаква глобално затопляне, повечето големи градове са близо до морета / океани и реки, следователно ще бъдат потопени в следващите стотина години. Познатата ни цивилизация ще рухне, а тя е най-вече с дигитално познание, което без електричество е безсмислено. Познанието в библиотеките е поостаряло, а и ще изкара само стотици години. Една рухнала култура, когато хората са диваци няма да цени библиотеките и те ще станат просто подпалки. И ето, минават 5-6 или 20-30 хиляди години, възражда се нова култура и намира разни неща от нашето време и ще се чудят - това извънземни ли са го сътворили? Та ние сме овладели сплавите на база алуминий само преди 3 хиляди години, а тук това даже прилича на птица, пък и е голямо, дали не е космически кораб?

Ако не е извън земен ще е подземен произхода.

Тва е няква извънземно фейк новина... изсмукана от средния пръст на извънземен с пет пръста...

На идиотите в науката им дай да "засекретяват", че да не разберат дебилите/данъкоплатци/електорат/рая/стадо, че "кралят е гол а вода", както в нАуката, тъй и в политиката и е крайно време да яде шута в гъза и да остави хората да живеят по човешки, извън миризливата, гнусна матрица.

Е как по човешки....... то без наука ти и два дена не можеш изкара.

Календар