Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Столица на културата: Пловдив е първият град в Европа, който показва рисунки върху Берлинската стена

ПЛОВДИВ 2019

Столица на културата: Пловдив е първият град в Европа, който показва рисунки върху Берлинската стена

Уникалната изложба е единствената пътуваща колекция с части от Стената и е създадена от френския скулптор Силвестър Верже

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

сега чакам да видя кога ще фалира майна таун... ако си спомняте, от една политическа сила обявиха, че кандидатсването за столица на културата ще е фалита на града...

"Ние всички сме цветове" по-скро ми прилича на "Ние всички сме LGBT"! Гей конгрес!

Лизачи. Ко общо има туй с България и града?

простотии надраскани по бетон има по цял свят! Нещо българско нямаше ли, което да покажете на ЕС в Пловдив?!?

При толкоз милиони към Пловдив що не турнаха ЦЯЛОТО ЛОГО на площада... А изтипосаха само частта, с която ги обвиняват че са изплагиатствали логото на швейцарска фирма.. Тъй де.. Цялостното лого им даваше право да защитят и те своите авторски права.. Да си беа турнали туй, та да им е мирна главата: https://offnews.bg/offtopic/plovdiv-pokaza-logoto-za-kulturna-stolitca-a-to-vdahnovi-narodnia-tvo-671214.html

Нека всички да са доволни, включително и тези, които искат да са недоволни! Нали не смятаме, че такива хора няма?

" По думите му инициативата "Европейска столица на културата" е наклонила везните към Пловдив и е помогнала градът ни да се пребори с Берлин и Москва, които също ще покажат изложбата, но в един по-късен етап през годината." Четете, хора!

Пловдив или Берлин е столица на кОлтурата Фсъштност?

Защо не го направиха през топлите месеци? Къде по добре щеше да се получи и колко повече хора щеше да го посетят . Кой малоумник го измисли точно сега ? Много хора и много грип ще го лепнат .

Пловдив е столица на културата през цялата година нон стоп. Днес е откриването и започва Културната 2019 Година, 12 дни след астрономическата!

И това ли не знаеш - грип не се лепка от студ, а от вирус!

Миналата година мутрата и неговата шайка ни грабиха с европредседателството, тая година с Пловдив-столицата на културата!

ОФФФФ ае стига тъпи коментари какво общо имат двете

ли е? "голяма" столица и "култура"

Сещам се за песента на Тодор Колев за кино Аура в циганската махала Баталова воденица: Аура, Аура, центара на култюрата!

Разбира се, че Атанасов е прав! Мамин Ваньо разката красивият град. И не от вчера. На първо място гражданите! След това всички PR акции!!!

Честит празник на всички пловдивчани и гости! Пожелавам ви много настроение, отпуснете душите си и се радвайте на живота! Хората от цяла България обичат да идват в Пловдив, защото бохемата е незаменима. Затова Пловдив е градат на художниците. Може би това е причината пловдивчани да са малко по-широко скроени, да са над дребните проблеми. Няма да чуете пловдивчанин да мрънка, че трафикът е затруднен или че плочките на централния площад са разбити.

Най-широко скроена е "бохемата" от Солипиново! Част от нея даже се изживява по градските улици като прерийни ездачи. Команчите придават изключителен колорит на града.

Не можеш да убиеш злобата на простия човек. На него култура му звучи като чужда дума. СЪЧЕТАНИЕТО НА ПРОСТ И ЗЛОБЕН Е ПАГУБНО - ДОКАРВА ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ! Днес вече излизах - настроението е УНИКАЛНО! Пловдив е пратъпкан, шумен и шарен. 3-4 градуса, слънце и малко вятър. миналата вечер видях и светлините от кулата - уникално е, красиво и запомнящо се. Та.....остави мухите да си кръжат около гум...ното, което сами са изс.....рали. Да довечера!

Не могжах да разбетра кога ще разфасоват двете прасета в центъра на Фелибето- да не съм нещо пропуснал откриването бе кмете !

Не разбираш, защото си прост. А пък си и КРАЙНО НЕГРАМОТЕН!

Календар