Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Стинг: Няма време за свирене, светът гори!

ПОЗИЦИЯ

Стинг: Няма време за свирене, светът гори!

Артистът призова правителството на Бразилия към промени в законодателството за спасяване на Амазония

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Стингчо, ами ако можеха хората там да... пеят като теб за да се прехранват, то едва ли биха пасли... говеда из джунглата, нали така?!? И, с какво по-точно им помагат... псевдо активистите като теб, биейки само тъпаните??? Не си спомням някой от тях да ви се е изтъпанил насреща, обвинявайки ви, как опоскахте с чичо Сам Ирак, а после и Либия, нали:)))?!? Гледайте си Биг Бен-чето, намалете парниковите газове, които изпускате след като сте се натъпкали със стекове, както и онези, които излизат от ауспусите на големите ви джипове, а бразилците не ги мислете, те не са ваша грижа!!! И защо не казваш нищо за замърсяването на въздуха, което идва от... китайска страна?!?

Кажи ако обичаш на бразилските селяни, че аз говеждо не ям. Ако гледаха свинско, можеше и да ми станат една милимунда по-симпатични. Като не знаят как да живеят без да ламтят за милиарди, да се учат от туземците, те си живеят от векове в джунглата.

"В официално изявление мултиплатинения музикант критикува президентът Жаир Болсаноро за решението, с което допуска земеделци да разчисти голяма част от територията за пасища. " Питам се кой идиот, именуващ себе си "редактор", е писал това изречение?! Нататък предпочетох да не чета, защото вероятно бих се залепила на тавана от тази вопиюща неграмотност. Подлогът е членуван с кратък член, допълнението - с пълен, а "земеделци" и "разчисти" не са съгласувани по число. Пълни, нещастни, безхаберни и неграмотни некадърници работят в редакцията на този сайт и получават незаслужени заплати!!!

Хаде пак национализмът ви виновен. Ами купете на добра цена земята от селяните, и я оставете да се залеси. А на Бразилия предложете няколко милиарда, за да не позволява изсичането. А не декларации.

европа иска да даде няколко стотин милиона, ма тРъмп не дава...

Календар