Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Спомен за Левски: Един непознат епизод от живота на Апостола

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Спомен за Левски: Един непознат епизод от живота на Апостола

Дяконът свали расото, за да мине от молитва към дело

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

А ,че Левски е бил против религията е повече от ясно ! Той затова се е отказал от църквата. Прави му чест,че е надскочил времето си и е разбрал,че от молитви полза няма.!

По начина, по който превърнаха Джордж Флойд (обикновен крадец, убиец и измамник) в национален герой, сега се опитват получовеци като Амет Азнавур да превърнат националните ни герои в обикновени крадци, убийци и измамници. Същите получовеци цитират като доказателства откровените антибългарски гнусотии на други получовеци - Христо Стоянов и помията му, наречена "Другият Левски".

Много точно! Именно така (и от същите среди) е постигнато георизирането на Левски. Една от най-покъртителните истории, разказвана от З. Стоянов като голям георизъм, е как "апостола" предлага и се уговаря да заколи жената и малките деца на Иван Абаджията (за да не му пречат да се занимава с "народното дело"). - З. Стоянов, "Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му" За останалите извращения, рекети, убийства, изнудвания, тайни полиции, масонства и антихристки движения да не говорим. Btw. като минавате покрай паметника - загледайте се всатанистките му символи, преплетените змии във волските черепи и т.н. Знам че е трудно и никой не иска да вижда истината, а ни е по добре да си живеем с измислените герои, но все пак ако някой иска може да прочете. (история, не говорим за конспирации и съвременни исмислици а за З. Стоянов, документите на БРЦК, записките, писмата на самия Васил Кунчев).

По отношение на фризовете от 8-те волски черепа и 16-те змии - има хиляди хипотези и легенди за масонска принадлежност на Апостола. Но, естествено, нямат нищо общо с това. Всъщност обяснението е много простичко – такива пластични украси се наричат „Букранион“ и означават в превод от гръцки език „Бичи череп“, което в случая е традиционен, декоративен елемент с формата на череп от глава на бик. Толкова за принадлежноста на Апостола към масоните и всякакви такива подобни твърдения. А този, който доказано е масон, е Христо Ботев. Доколко масонството петни идеалите на Ботев за освобождение на България е отделен въпрос.

всичко са факти писма свидетели аз не превръщам а декларирам погнусата си от кунчев и следовниците му

ЛЪВСКИЙ ЛЕВСКИ.....НАШ ГЕРОЙ... НА ДУШМАНИ... ДАДЕ БОЙ....КОШМАР ЗА ХОДЖИ, ИМАМИ И ПЕДЕРАСИ СУЛТАНИ.... ДЕЛАТА МУ ВЕЛИКИ..... СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ ЗА СВОБОДА НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА..... ЖЕРТВАТА МУ НЕЗАБРАВИМА ...КАТ..... ОГНЕН КИНЖАЛ В СЪРЦЕТО КРЪВНИШКО НА ОСМАНОФАШИЗМА.... И ДУХЪТ МУ ЛЪВСКИИЙ НЕСЛОМИМ... ЖИВЕЕ ВЕЧНО В НАС АМИН...

На Христо Стоянов като му видиш мръсната мутра и ти се отщява да го броиш за човек.

а снимчиците къртят на кадрото от букурещ кунчев е сниман панаирджйската - всеки можел да се нагласи даже с дрехи на султана /ателието е такова дава дрехи и гримират клиента/ а подпряната Ловджийска бутафорна пушка умилява,,, на снимката с брат си който е много по заслужил и е бил достоен мъж кунчев мяза на 裏тка както и на други снимки много ретуш за да изглежда някак си по добре. кунчев е една позорна надценена фигурка кунчев е крадец и Убиец Недостоен за апостол и нац, герой. нито 1 грош от грабежите нее отишъл за рев. дело. той з а герой е назначен от вазов. Не бил скромен и добродетелен отровил е свещеник на сватба Какво е налагало да обират Халача - издържащ 20 деца за да учат в чужбина? Отделно той почти няма заслуга за рев. комитети когато отива те с а били създадени ,Каравелов го натирва в ловешко за да го държи далеч от похотливата си жена. за това е и обесен иначе 15 г заточение, има описан разход за костюм шивача е питал с какъв плат оня казал с Най скъпия/за всичко има документи , в тефтера в писма , в показания на свидетели/ Натрапването на този индивид показва колко лицемерни са т.н историци. ако крадеца и убиеца е символ какви ще с а му следовниците!? никога не се срещал с Ботев и той не го е харесвал. ето на бързо за тъпите един простичък линк http://bolgari.org/xristostoianov:skakvolevskiepodobyrotkaramanski_-h-472.html http://pavelnik.blogspot.com/2017/11/23-1872.html

Левски никога не е слагал расо, за да го сваля невежи дирници. Дякон не е чин, който дава слагане на расо. Сваляне на расото е огромен грях, който вменявате на Апостола, а той никога не е, и не би извършил

На паметниците на Левски винаги ще има цветя.

Еничерските коментари не закъсняха.

Димитър Страшимиров и Иван Унджиев имат голям грях,че не са търсили гроба на Апостола - ГОЛЯМ ГРЯХ,за който плащат и внуците им!Изписали и издирили страхотни неща за Дякона,а едно търсене на костите не са подели!20-те и 30-те години,когато има още живи очевидци на обесването....А Унджиев е бил и старши научен сътрудник в Институт "Ботев — Левски" - не е шега работа.....ГОЛЯМ ГРЯХ!!!

тц погребан е Нарочно в дупка като Убиец. вазов го назначава з а герой а реално нее имал принос з а комитетите защото когато кравелов го натирва /защото закачал женаму/ те са били отдавна създадени трбва според историческите Факти да бъде сменен като национал.

Ти трябва да бъдеш сменен,ти и семката ти!

каквито хероите такива и феновете -дебили и крадци и убийци позор сте!

Поне мога да напиша изречение БЕЗ правописна грешка и имам и съм изчел всичко за Апостола от споменатите автори - ВСИЧКО!И говоря,не приказвам!А таквизи като теб и комшията НЯМА да ги помни след като те заровят!

Всеки знае как се е освободила България а местните селски бабаити са сбъркали посоката и времето защото не са вярвали в Божията сила а са разчитали на хора ! Христос е същият вчера днес и завинаги!

Само откровен сатанист и богоборец може да напише подобна статия. Дяконът никога не се е отказвал от монашеския си обет, нито се е срамувал от расото, бил е твърд във вярата! След като се връща от Букурещ, игуменът го моли да напусне манастира, защото заптиетата му дишат във врата и само това чакат, за да започнат да безчинстват. Дори на бесилото Левски казва - поменавайте дякон Игнатий!

Вярно ли е, че Левски е убил дете при опит за обир и затова са го обесили ?

да иначе 15 г заточение но отровил и поп на сватба 2 заптиета го карат 3 дена и никой не го освобождава заобикалят и селото на жертвата щото месните са искали да го линчуват

Не е вярно. Залавят Димитър Общи с кореспонденцията на революционния комитет и той си изпява всичко. След това е само въпрос на време. Крадец, мошеник, нехранимайко, неуравновесен и богоборец под влиянието на еврейски комунисти е Ботев, а не Дякона.

Ооо дебел, плешив, циганино, Знам как изглеждаш, пелтечещ мангал вмирисан. Моли се да не те набарам.

Ако само е знаел за каква биомаса е тръгнал курбан да става...

Не може да не е знаел колко прост е народа, нали се е срещал с много хора и на различни места !!

Много тъжно казано, но вярно за съжаление...

Календар