Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Спасителят на света" на Леонардо е окачена в... саудитска яхта

РАЗВРЪЗКА

"Спасителят на света" на Леонардо е окачена в... саудитска яхта

Най-скъпата картина в света беше продадена през 2017 г. за рекордните 450 милиона долара

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Е вижда се колко е спасител.

Така разбира изкуството този "частен колекционер"... Ако иска може и да закусва с нея... За жалост.

Дали някой се нуждае от още доказателства, че християнската цивилизация се самообрече на гибел, приемайки всичко като стока за продан?

По дълбоко е от това! Христианската цивилизация води и дори мюслитата е харасват и се опитват да и подръжават. Колкото повече хора като този мюсленски Принц се е обкръжил с постиженията на християнската цивилизация (яхти, коли, картини, проекти и прочие) толкоз повече и той става такъв! Не Европа и САЩ стават повече като Сауд. Арабия а Сауд. Арабия става повече като Християнският свят. Леко полека и там ще се променят нещата и ще станат като наставниците си...и те ще дават всичко за продан! Като с демографията...всички богати страни имат демографски страни, но всички бедни страни искат да са богати и имат положителен демографски ръстеж. Колкото повече постигат това което богатите са постигнали, толкова повече ще заприличват на тях и ще им същите проблеми! Подръжаваш ли на някой достатъчно дълго и ти ставаш като него!!!

ще ти се ама НЕ! Техните закони от древността са железни и това ги крепи и обединява!!!!

Това което съм казал не е въпрос на мнение а на факти! Достатъчно е да видиш от древноста КОЙ на кого повече е заприличал. САЩ/Европа и Русия на Сауд. Арабия/тюркието/Катар/Дубай ИЛИ Сауд. Арабия/тюркието/Катар/Дубай на САЩ/Европа и Русия. Процеса върви в посоката която съм посочил и спора просто е излишен! Процеса

Само искам да кажа, че Леонардо да Винчи има и по-красиви картини, т.е. не знам защо толкова се е влюбил в нея. И второ, образа прилича на транссексуален (защото има женска гръд и брада едновременно) с помътнени от плач очи.

"Лувърът в Абу Даби не е филиал на парижкия Лувър. Франция е продала правото на името, както ДОГОВОР ЗА и обмен на някои експонати, но ТОВА НЕ В ФИЛИАЛ

женска пазва

Нищо чудно, някои смятат че Бог е жена! God is a woman! Може спокойно и да е хермафродит, или безполов. Има логика, Бог e на всички хора. Всичко в едно.

Календар