Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Соня Йончева завладява Италия преди концерта в Пловдив

НАШИ СВЕТОВНИ ЗНАМЕНИТОСТИ

Соня Йончева завладява Италия преди концерта в Пловдив

60 телевизии и милионна аудитория гледа световноизвестното българско сопрано на концерта пред Айфеловата кула, тя съчетава работа със семейна ваканция в Италия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

и позитивно! И страхотно оригинална идея да се спаси кулата в Пиза, ха-ха-ха! Само трябва да си я гушнеш и готово. Та, дано пак излезем на светло и се прочуем като търсени таланти и тежки имена, каквито бяха Борис Христов, Гяуров, Гюзелев, Томова-Синтова, Юлия Винер, Михаил Попов, Илка Попова, Гена Димитрова, та чак до Кабаиванска!!!

Майка ѝ е ... брррр ... намерете снимки и вижте за каквО иде реч.

Талантлива и красива дама с която можем само да се гордеем.

Коя?

Научете се поне да четете! Слушането на класическа музика не е задължително. Но да парадираш с липса на култура е признак на много ниско ниво.

Нещастието ходи най-вече по-хората

Само да напомня малка част от тях: на първо място Борис Христов естествено, а после Спас Венкор, Геуров, Гюзелев........ Гена Димитрова, Кабаиванска, Александрина....просто не ми се пише толкова. Напомням, защото винаги се дават пари за нашите клети спортяги, дето св заговаря за тях или като ги хванат с допинг или като посеят корона 19нейде. Ако половината от парите, които се дават за нещастните ни спортисти се даваха за култура...впрочем това е вече съвсем друга история....

То затова ги имаме - понеже не се дават пари - всичко е въпрос на талант и ентусизъм. Потекат ли парични средства веднага ще се напълни с връзкари, дето ще избутат кадърните.

Календар