Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Снимки, прибрани в кашоните. Кои са фотографите на 1989 г.

ПоДИР 30 години...

Снимки, прибрани в кашоните. Кои са фотографите на 1989 г.

Фоторепортерът на Dir.bg Иван Григоров засне единствените кадри на 10.XI.1989 г. от Южния парк

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Съвременник съм на събитията и не скачах тогава, въпреки ,че не съм "червен" и никога не съм бил член на БКП.А снимките трябва да се показват ,за да се видят на тях шебеците ,които се мятаха по площадите преди 30 години за банани,за да превърнат страната днес в по-зле изглеждаща и от "бананова държавица"....територия .

"Големия завой на страната от мрак към надежда" тези няма как да са го снимали, защото 44-та още не са били родени. Но пък са запечатали потеглянето по обратния маршрут.

Колкото и да се опитвате, няма да успеете да промените истината и историята. Ако все пак успеете, то тогава и БГ и вие вече няма да съществувате.

Плана Андропов-Путин в действие! Радвайте се, дрОгаре!

Овце, Сър!

Колеги,можеше да се сетите,че е имало фотографи и на други места в страната. Не е само София

Тя цялата история на България се движи от София. Всъщност ако не ме лъже паметта, една от идеите на прехода бе именно да няма тази централизирана власт, освен еднопартийната система. Но нейсе, стана тя каквато стана.

На тези снимки се виждат робите-съсипители на българската индустрия и промишленост!!!

Какви дейни, енергични, сърцати, вярващи в промяната хора имаше някога. А, сега?! Излизат на площада, ако някой им плати.

Няма място са сравнения. Някой ден, децата ни, внуците ни или кой знае кой още, вероятно ще знаят имената и на сценаристите, и на режисьорите, и на крана и осветлението, и на суфльорите, и на продуцента. Ние, зрителите, виждаме единствено актьорите, които ни покажат, чуваме репликите, които са им възложили да научат, както и фоновата музика за приспиване на външни емоции. Ако някой си мисли, че е повече от зрител, призван единствено за аплауз или освиркване, то той, най вероятно е някой от актьорите. От които също нищо не зависи в мениджмънта на театъра. Честит Ви междузрителски раздор!

Най ми хареса снимката -"Кога ще разрешите нашите свински въпроси" Прасетата си знаят , че ще си умрат прасета.ха.ха.ха

Календар