Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

След броени часове София ще бъде A to JazZ

ФЕСТИВАЛ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

След броени часове София ще бъде A to JazZ

Още по-богата програма, още повече музика и още по-целенасочени стъпки за устойчива фестивална екосистема

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Поредната свинщина, аман от наркомани!

Слава Богу, Фандъкова повече няма да е кмет и силно се надявам това събитие повече да не се прави в тази част на Южния Парк. В дните не можем да се доберем до домовете си, да не говорим че вече не мога да си чуя телевизора, хем не гледам директно към "сцената". И да - ако беше един ден - иди/дойди, но това са 3 дни, а и има и купчина други мероприятия, които нарушават спокойствието на минимум 50 000 живеещи наоколо. До летище София - Терминал 2 има много по-подходящ терен за подобни събития. Няма да ви казвам какво мазало остава след събитието - организаторите чистят само прилежащия район. Нищо де, стискам палци времето да развали мероприятието и частния интерес на организатора да се окаже ... загуба.

Аз не знам защо се наливат пари да се поддържа този парк след като с едно такова мероприятие го съсипват. В момента е окупиран целия от две успоредни събития, по алеите има паркирани коли. В тревата има багери, трактори, камиони, над 20 химически тоалетни, а за сергиите с плюскане и пиене да не говорим. Пожелавам от сърце на организаторите да вали 4 дни проливен дъжд.

Съсипаха парка тези. Не знам кой пишман общинар реши да направи този цирк в жилищен квартал. На всякъде по света продължаващите с дни мероприятия се правят извън населени места или в зали.

Календар