Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Скандал във Виенската държавна опера

В СВЕТА НА ОПЕРАТА

Скандал във Виенската държавна опера

Разкрития на седмичника "Фалтер" съобщават за недопустимо отношение към децата от Балетната академия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

А при мен всичко е по желание и дори се молят да ги допусна. Кое е по-добре сега, а?

Колко лесно се в наши дни ! Една майка просто се изказва, че детето е тормозено и съответния учител бива веднага изхвърлян, без разследване, без обяснения. Особено, ако се оплаче момче. Подобни посегателства над деца са ужасни и трябва да бъдат най-строго наказвани. Не може ли първо да се докаже вината ? - помните ли нашия учител с обвиненията ? - дори и невинен, животът му е съсипан !

троловете да ни обяснят как трябва да се срамуваме, че сме българи, защото ...

Дотам стигна еврогейската култура. Добре, че не стига тук!!

учителят да отрича. Има малка разлика между недоказано и неизвършено.

Пък на мен ми казаха, че капитализмът е по хубав от социализма... Дали да не напеавим референдум и да го върнем по демократичен начин, а?

Безродници, не тролове.

червените капиталисти, че те ще са най-много против :)

Тия тренери сигурно са ги обучавали мо методиката на Нешка Робева, зер тъй се става шампион!

От социализъм към капитализъм се минава по мирен път, но от капитализъм към социализъм само с кръвчица може да стане/революция се казва/

Нали тях капиталисти ша национализираме? Ама демократично -с референдум, с избори и други такива бля -бля.

А балетът какво е??-прилича на стриптийз в първата фаза

Какво точно представлява физическият и психически тормоз? Може едно почукване с палката или забележка да се приеме за такъв.

Ами смее ли?! И ако отрича дали ще хване декиш?

Бла, бла, бла....За да бъдеш балетист трябва да си в определени ФИЗИЧЕСКИ НОРМИ!!! Не може Цецка Цачева или Красимир Каракачанов да ги направиш балетисти без глад и лишения!

дето сте ги посочили, и с глад и лишения няма да станат балетисти :)

по-добре знаете, отколкото виенската прокуратура, след няколко месеца разследване. Обвинителят е бивш възпитаник, т.е. в момента не извлича полза от уволнението на преподавателя. Все пак са обвинена една преподавателка и един преподавател, а не - всички. Това, че Вие лично си мислите, че всички подобни обвинения са безпочвени, още не означава, че наистина е така.

Не сте ли им чували лафа: "Ние тази власт с кръв сме я взели и само с кръв ще я дадем"? Но и в двата случая чужда имат предвид.

Можеш да направиш от гореспоменатите съответно балерина и балетист без глад и лишения, но мисля че няма да ти хареса резултата.

Явно някой от възпитаниците са се объркали, че искат да станат балетисти. Да бяха станали сумисти. Всеки сериозен танцьор знае, че трябва да се придържа към диета за да не качва килограми и да става за танцуване. Ако на някой му е трудно, просто да се откаже от това професионално и да се занимава любителски.

Добрият балетист трябва да бъде слаб и да бъде гей. Наскоро имаше статия за някакъв руски балетист, който се занимавал с жени. Работил е във Франция и разбира се, е бил уволнен. Така че във Виена са се погрижили да подготвят успешни кадри...

Отстранете всяко истинско изкуство - оставете само фейсбук! Младите поколения не ги интересува нищо освен виртуални забавления. Вкарайте ги накрая в така желаната от тях виртуална матрица и да си 'живеят' спокойно. Живи или умрели там - какво значение има.

А руските гейове са най-хетеросексуалните гейове в света !

Аз пък смятам, че без желязна дисциплина, организация и куп лишения, няма и големи успехи. Стига вече с тоя измислен сексуален тормоз за всичко, то да не смееш да се доближиш до жена си или мъжа си...Пфу...тия либерастки откачалки и феминизирани мъжкарани край нямат.

Няма как хем душата в рая, хем и другото до края. Като ти идва тежко, махаш се оттам. Като си слаб психически, напускаш. Но те хем се пънат да са там, хем не им уйдисва.

А ти да чу НЕЩО от учетеля - никой не го пита, никой не му дава трибуна, а каквото и да каже...все ще е в грешка! Дори и да се окаже невинен, няма да прочетеш и ред за това, а той никога няма да е вече учител. Дори и да го вземат на работа...психиката му е съсипана, а слуховете ще го преследват навсякъде.

Виж - и в стриптийза има изкуство, но ти никога няма да го видиш...в случая проблемът не е нито в балета, нито в стриптийза...

Въпросната преподавателка по класически танц е рускиня, от доста години живееща във Виена.

Интересно? А какво е положението в нашето Национално училище за танцово изкуство, криещо се под неблагозвучното НУТИ?

Календар