Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Сбогувахме се с голямата Виолета Гиндева

IN MEMORIAM

Сбогувахме се с голямата Виолета Гиндева

Една от примите на българския театър и кино пое пътя си Нагоре

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Поклон и светъл път към светлината!

PEYTSCH

Всичките „черни ангели“ да не се правят на „бели дяволи“...Играли са или за пари-хонорари или от комунистически предубеждения...Срам, срам, срам...Поне да бяха играли и гестаповци...

КРАСАВИЦА бог да япрости

Посредствена актриса!

"талант", няма що!

Да, да любимата партизанка... ама за мъртвите или добро и ли нищо. "Черните Ангели " https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B8(%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC разстреляли подло ген Луков. Има Господ. Тя ще е в АДА!

много, много тъжно - дълбок поклон пред красотата и таланта.

До ден днешен БНТ не отрази тази загуба! Трябваше да пуснат някой от филмите на прекрасната Виолета Гиндева! Лек път на голямата ни актриса, остави трайна следа в киното и театъра! Поклон!

Много я харесвах.Когато бях в 7-8 клас ,занимавах цялото ми обкръжение само с нея.Никога няма да я забравя!

Бог да я прости! Тя беше не само голяма актриса, но имаше една особена, одухотворена, чиста красота.В нашите приказки и предания се споменава за девойката с "черешови очи". Такива бяха очите на Виолета Гиндева.Очи красиви и примамливи.И някак...вглъбено, тъжно замислени. Помня я с първите и роли в "Отклонение" и "Един снимачен ден". После дойдоха "Черните ангели", "Князът", "Снаха" и "Иконостасът".....Моето поколение израстна с образа на Виолета Гиндева като еталон за българска, женска красота.Почивай в мир!

Една наистина красива жена!

Календар