Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Руското сопрано Анна Нетребко заведе дело срещу "Метрополитън опера"

СВЯТ

Руското сопрано Анна Нетребко заведе дело срещу "Метрополитън опера"

Делото е за предполагаема клевета, разтрогване на договора и други нарушения, свързани с решението на оперния театър да я отстрани от репертоара си след руската инвазия в Украйна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Непотребко трябва да съди не Метрополитен Опера, а своя сатрап путкин, който побърка света с манията си за световно господство

Гат че некой осъди Боко или Киро? Та чак Путин. Демократите трябва да са такива каквито твърдят, а не да се правят на Путин.

А дело срещу РаZия кога? Или само в лошия Запад сме смели и си търсим правата, а в РаZия се умилкваме около Путин и сме там по-ниски от тревата!

Жената си е жертва от всякъде на демократичните пошли ценности. Щото не са репресивни като руснаците, та са я заставили да се изкаже против войната, без да им пука че роднините и могат да бъдат преследвани в Русия.

Е, че да се връща в родния си рай - стига са я тормозили тези демократи! Всички са курназ когато става дума за ползи и права, но когато трябва да се жертва нещо - хич ги няма!

теоретично ще си станал известен, ще пътуваш и ще сключиш договор с Метрополитън, ще имаш хубави доходи и изведнъж страната ти влиза във война, срещу която целият западен свят започа едно противопоставяне и заставяне на всеки да следва официалната пропаганда. Ти веднага ще се върнеш в Страната си зарязвайки договори и привилегии, въпреки че нямаш отношение към политиката и скаш само да се изявяваш на оперната сцена. Не си по-различен лицемер ще знаеш от американски средностатистически демократ.

Нагла та нагла.

затова че западните демократи са я принесли в жертва на репресивните си разбирания?

Иринка - Тъпа, та тъпа!

Демократично ,, прелъстена и изоставена " - и си плаща за това .

Браво!!

Календар