Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Русия предлага безплатно висше образование за българи

КУЛТУРНИ МОСТОВЕ

Русия предлага безплатно висше образование за българи

Първа образователна изложба с програмите на учебните заведения - 15-17 ноември

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Къде е Америка? Защо и тя не ни помогне за безплатно обучение на младежите?

Това е поредният капан от "братушки" за да ни русифицират, асимилират и поробят

От къде мога да получа по-подробна информация ?

Искам повече информация

Желая да науча повече

Искам да науча повече.

БРАВО

Браво

безплатно образование ни е унищожило навремето родната култура.

Искам да получа брошури,каталози с цел запознаване с възможностите за обучение на ученици от 12 клас в Русия.телефона ми е 0885412749.Благодаря предварително.Адреса:гр.Пирдоп,обл.Софийска,до офис на Еконт.

Имам позната,сега завърши висше в русия и е много доволна. Нивото на образование е отлично. Всичко и е било поето. Там има морал, ценности, вяра, култура а не като в западна европа, която издиша от джендъри, первезия, и всякакви извращения.

Много хубаво. Какви университети имат, а наще бълват само пр, кухи журналисти, изкуфели психолози и тем подобни глупави специалности. Ако бях по млад бих отишъл да уча, особено и като е безплатно. Опредалено има какво да се научи.

Как да се разбира -БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ? И с какво обучението в Русия според вас е по-привлекателно от същото обучение в Германия, Великобритаия и прочие?

Как да се разбира -БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ? И с какво обучението в Русия според вас е по-привлекателно от същото обучение в Германия, Великобритаия и прочие?

Благодаря, но...

Поне водка ще се начут да пият здраво,само да не минат на одеколони.Навремето пиеха една бутилка водка с една филия хлеб и се биха по гушите като петли.

ха-ха идиот

В Русия нашите деца ще се получат качествено образование, но ...и възпитание, култура, обич. Аз съм завършила там аспирантура. Трябва да поживеете там, за да усетите руската душа. И още - в много направления на науката те са начело в света

Ествествено всеки който има малко акъл, ще отиде да учи в РусияЧ Това е страната ако не с най-добрата образователна система то с една от най-най-добрите образователни системи! Никой няма да ходи вече битата карта с допотопна образователна система и примитивни технологии като Говедарника Америка я! В Америка, където учат на педерастия толерастия и либерастия, а не на приложни науки и машиностроене! Затова и Краварника вече е една изостанала кочина, в която във всеки що годе ОЦЕЛЯЛ читав универститет основната част от студентите са чужденци...Чужденци които като станат вишисти се маха от там и се връща в свойте родини...Както вече правят всички китайци, индийци и пакита..Основната част от учещите се в краварските колежи.

браво ак4799

Безплатно е само сиренето в капана за мишки. Още повече, че сиренето в руския капан смърди на лайна, не на сирене, поради икономии...

Бай Ганю....

Младите избират образование което ще им е полезно за изява утре. Какво да изберат в Русия ? Изучаването на "широката" руска душа по произведенията на Достоевски, Гогол, Горки и другите ли ? Или как да се научиш да не ползваш услугите на световните интернет компании ? Глупости !

безплатно висше и вербуване.

Защо тогава и природният газ не ни го доставят безплатно? А заблудените путинофили биха ли обяснили защо българските студенти на запад са многократно повече от тези в Русия,въпреки че ги примамва с много привилегии?

Смотан! Защото всички сега "знаят" английски, а Руския език трябва да се учи :) Гербави драскачи :)

Питай Бойко

И Германия и то от години предлага БЕЗПЛАТНО образование за Българи !!! Ама ако не си вземеш изпитите още на първата сесия : ИЗХВЪРЧАШ !!!

В Петербургския държавен изхвърлят за втора двойка на изпит. Ако не се явиш на изпит от страх за втора двойка - също излиташ. И не приемат ТЕЛК и "български" болнични :)

Конкуренция. Всеки да избира което му трябва и каквото му е изгодно. Поне Висшето образование НЕ е задължително! По вкус и по цвет товарищи нет

ако кандидатстваш за работа в световна фирма, много гледат къде и какво си учил.

Специалност крепостен. Тия още са във феодалния строй.

Ти си крепостен на Императора Тиква, дето ти казва кой да е Кмет и кой да е Прокурор, и кой да е шеф на БФС :)

Когато българин отидеше да учи в СССР, обезателно се връщаше със сувенир за цял живот - жива матрьошка. Ха-ха-ха, ще обновят генния фонд, че много цръни станахте, сиганьори.

Преди 30 години беше точно така. В съседния блок трима от по-големите отидоха да учат в СССР и се върнаха с 2 украинки и една рускиня. Изпонародиха едни руси деца и се заформи една руско-украинска тайфа по-късно. Но тогава рускините бяха бедни и се надяваха на по-добър живот в БГ. Сега се съмнявам някоя рускиня да се излъже да дойде тук.

Не се лъжат рускините, нас ни "лъжат"! Защото са мноооого добри, брат!

точно така.женитесь за българката

Kojto e lud, da mu promiwat mozyjka.

Е БЕЗПЛАТНО! Плащаш квартира и храна.

Я пак?....

коментар че Иво инджев е завършил във москва висшето си,да не би да лъжа че той е руски възпитаник и сега неговите хора соросидите лаят против това,има го във уикипедия че видния соросид щерев е завърщил във москва,така че не търкайте истините на нашите соросоиди

Чудно ми е, ти къде си завършил с твоето "във москва" и то на 2 пъти...

Не се лъжете. Това са треторазредни университети. Най-добрите - Московският държавен, Петербургският, Висшето училище по икономика,... нищо такова не предлагат. А абсолютно най-добрият е Независимият Московски. Той няма акредитация в Русия, но дипломата струва повече от останалите на Запад така че това не е беда за българите. Бедата е, че трудно може да се завърши.

Защо дира нищо не пише за безплатното образование, предлагано за българи от нормалните държави, а само за руското предложение, което е за някакви измислени учебни заведения със съмнително качество?

Браво, поредно доказателство че Русия милее за нас южните славяни. Докато западните учебни заведения по насилствен начин и чрез платено обучени карат нашите стундети да учат при тях, то Русия ни дава лъч надежда за справедливо и честно образование. Ако бях малко по-млад и аз с удоволствие бих се записал да уча в руски университет каквото и да е.

За българския народ Русия е лъч надежда от векове!

браво лумпен

Ниночка, много си забавен. Би трябвало името ти да съответства на м.р., в който пишеш за себе си. Или си джендър?

В повечето западни страни образованието е безплатно. И животът не е по-скъп

Смотан! Колко е студентския заем за учене в Англия, и за колко години се изплаща?

Лошо няма. Знаете ли кое е, обаче лошото? Няма безплатно образование за деца от Македония в нашите университети и училища. Защо? После се чудим, че не вървяло нещо между нас. И пробвай да говориш с братовчед си в Струмица за половин час. Ще трябва да си продадеш бъбрека.

и за бесарабските българи също само спънки има

Прекрасна идея !! Тази идея не е единствено Руска. Ние имаме споразумения и с други държави за такова безплатно образование !! Христиана Луизу от Кипър, оперната певица и спечелилата БГ "X" Фактор преди 2-3 години по същия начин завърши нашата консерватория...

то че сте руски сайт, знаем, ма поне пишете платено съобщение.

На приятели детето завърши в Петербург, по програма на английски език, с лектори от цял свят. Скъсваха им Д-то от учене. То единствено оцеля от чужденците. Алексей Милер им беше на дипломирането. Велики!

те и рубли им предлагат, ми не казвате колко...

сиренце в капана....мммммм....

Не ни стигат американци, англичани, германци и пр. Ами сега и руснаци искат да вземат безплатно млади българи. И гледайки университетите не са лиши. Не са най-добрите но са много по-добри от българските. А е кой знае, може да е по-добре в Русия. Поне ще искат да се върнат, не като тези, които ги отвлича Англия.

ни жилото,товарищи...

Кои сте вие? 5те процента русофоби в България.

вече май е играно. Ама и на тия им трябваха бая години ...., но не е същото.

че най видния соросоид Иво Инджев(щерев) е завършил висшето във москва,така че май е най доброто

Безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Но лошо няма, що е русофил да стяга куфарите, гарата и Масква. Нема да плачем и хич да се невръщат.

Да видим сега всички русофилистици как ще изпратят децата си при Путя, ако наистина изповядват русофилизъм!

И какво да я правя тази диплома, която важи единствено на Позитано?!

А твоята диплома къде важи?

за местото с двете нули..

Ей деба и будалите. Кой ще ви дойде безплатно у тая кочина бе шушумиги. Дайте по 20 000 евра на година и ...МОЖЕ БИ може и да има желаещи(някои изпаднали русофили)

Ако си изтриеш плюнката от лицето, и отделиш две минути да провериш ще се изненадаш колко много българи учат в момента в Русия, и всяка година броят им се увеличава. Синът на мой приятел учи в Петербургският авиационен институт. Обучението му е безплатно, безплатно е и общежитието. Има и някаква минимална стипендия която покрива храната, но за друго не стига. Родителите му изпращат допълнително по някое евро за джобни пари. Знаеш ли колко струва у нас да станеш пилот от гражданската авиация? Грубо петдесет хиляди евро. Колко хора могат да си позволят това? В Петербург е безплатно, и не е нужно да имаш вуйчо владика за да учиш в Долна Митрополия.

Знам бе смешник знам. Даже и дечицата на номенклатурата от БКП(БСП) всичкито до едно са на запад ( и то на най върлите русофили в България) И то без изключение - поне едно синче да беше отишло в Масква - ама нема балами. А тая покана е ясна - понеже русофилите в България намаляха драстично в последните години - може би умряха от глад.Сега руснаците канят(безплатно разбира се) да отидат наивни българчета за да си отгледат руснаците още едно еничарско поколение,да защитава техните интереси в Задунайската губерния(както продължават да ни наричат)

Дечицата на номенклатурата от БСП са на запад защото не са никакви русофили, а само се правят на такива за да не загубят гласовете и на червените бабички. В действителност точно социалистите са най-лични хамерикански подлоги, или не знаете, че точно те, с подкрепата на американския шпионин и разрушител на СССР Горби, извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989 г., след което загърбихме братушките и се хвърлихме в "прегръдките" на новия голям отвъдокеански брат!

важи поканата?!

Дания предлага от много отдавна. И много по качествено.........

безплатно? я дай някъв линк да видим

Заповядай https://studyindenmark.dk/

И Франция също (административната такса от 200-250 евро на година не я броя). А откъм качество въобще не може да става и дума за сравнение.

И в Германия е безплатно за българи.

И в Австрия.

….имате избор ...

Календар