Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Рожденикът Андрей Кончаловски: Жена ми е "театрално животно"

ГОЛЕМИТЕ РЕЖИСЬОРИ

Рожденикът Андрей Кончаловски: Жена ми е "театрално животно"

Режисьорът става днес на 85 години

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

да, и има връзка с Шърли МакЛейн, кратка и опасна

Всички руснаци са животни, глигани, порове, лисици, вълци, акули, …и трябва да се отстрелят

Ето я руската интелигенция - за нея войната в Украйна не съществува, съвестта й не се хАби с мисли за застреляните в гръб, вързани от руския башибозук невинни цивилни и деца, тя е на театър, накипрена с папийонка

Долните коментари са наистина идиотски.За съжаление това е ''нивото'' на пропадналата соросоисна софийска измет. Оплюха и майките и бащите си а сега и този гениален режисьор. Гниди.

Марш в Сибир, бляд! Майцепродавци и боклуци като тебе да взимат 150-те си рубли от вербовчика си от ГРУ и да заминават при любимите си болшевики и при Кремълските масовите убиийци на украински деца!

Чак гениален! Колкото брат си и баща си!

Гледах последният му филм за събитията в Новочерсаск, жена му в главната роля! Отвратително!

Нямате автори, които разбират от култура, Дир.бг. Кончаловски е толкова многопластов, многолик и дълбок. Гледайте документалния му филм за Украйна.

Не мога да раZбера, Zащо ни набутвате този лакей на джуджето и режима му? Културата на убийците и крадци на съдомиялни е ясна, а този едвали някой е гледал или си спомнял някакъв филм от него...идеотщина както цялото руско кино!

Шърлито с кого ли нямаше жръзки, та и с него. Минах да видя той докъде го е докарал с браковете и дечицата и с традиционните руски ценности :))

ми се повдига от невежеството, простотията, глупостта на коментиращите...Как е възможно такова падение, безпросветност, неграмотност...Как допуснахме това да се случи-да управлява безкнижието, омразата, арогантността... Щом за един от най-добрите режисьори на нашето време може да се говори с такъв тон... за един творец, признат и издигнат на пиедестал в целия свят... Ами-нямам думи...много тъжно...а не виждам и изход...

Календар