Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Роман на Дийн Кунц предсказва коронавируса още през 1981-ва

ХУДОЖЕСТВЕНАТА ИЗМИСЛИЦА И РЕАЛНОСТТА

Роман на Дийн Кунц предсказва коронавируса още през 1981-ва

В "Очите на Мрака" той е биологично оръжие с названието "Ухан-400"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Да, бе.И Ванга го е предсказала.Питайте Нешка Робева

Троп, троп, изтроп.

Какво пречи да е истина вируса да е пуснат от някой учен.

той нострадамус го е предсказал питай нешка робева

За сведение на НЕГРАМОТНИЦИТЕ, всичко казано от автора на романа е истина! Китайският вариант на вирусът е монтиран върху бактерия от рода на ЧУМНИТЕ! Вирусът не е един, а са цели 4 разновидности и са с повишена избирателна способност за възприемчивост към жълтата раса!

"...тираж от около 250 милиона екземпляра, като тези цифри растат." И колко са пораснали цифрите 1-2 м? Научете се, че са числа.

A, ако тия писатели ,които предсказват бъдещи събития правят това под диктовка на извън земни/ИЛИ СА ИЗВЪН ЗЕМНИ ВЪВ ОБРАЗ НА ЗЕМЛЯНИ / и след това извън земните осъществяват написаното ? ТЕ не са ли между нас ? Не насочват ли събитията както те желаят ?

Тук имаш абсолютно разбиране от мене, за написаното. В „Продавач на въздух“ (1930 г.) Александър Беляев увлекателно разказва за налудничавите планове на капиталиста Бейли, построил тайно в Якутия подземно градче с фабрика. Мощни вентилатори всмукват въздуха от атмосферата и специални апаратури го преработват в течно и твърдо състояние. Бейли трупа запаси от течен и втвърден въздух, а на повърхността на земята настъпва паника — въздухът все повече и повече намалява. Светът е изправен пред катастрофа.

"Авторите на художествена проза много често успяват да напипат тема, която тръгва от нещо загатнато в пресата, което те разработват и когато фантазията им успява да се развихри, в крайна сметка в един момент написаното от тях може да се възприеме дори за пророчество! Макар то да е просто една художествена измислица, която по някаква причина се превръща в реалност", отбелязва Алберт Чан. Според източните духовни учения всичкото знание на вселената (открито и все още неоткрито от хората) присъства в етера, но само единици свръх-сенситивни хора успяват да се докоснат до отделни части на това знание по начин, който хората наричат интуитивен. Така хора като Нострадамс и Ванга правят предсказания, други лекуват, а трети създават художествени произведения - картини, книги, филми и др. в които години или векове по-късно се откриват истински случващи се събития. Така че не винаги става въпрос за художествена измислица, а по-скоро за пророчество пресъздадено от даден артист чрез художествено произведение създадено от него.

Както обичаше да казва един мой познат: Човек нищо не доказва и нищо не създава, а само открива онова, което винаги е съществувало

Календар