Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Радина, българката, която се бори срещу глобалното затопляне

НЕПОЗНАТИТЕ ДЕЦА

Радина, българката, която се бори срещу глобалното затопляне

Внучката на режисьора Въло Радев и писателя Дико Фучеджиев живее в Америка, тя е герой в „Децата на другата България“ по bTV

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
_stankow

Добре де, а за белите мечки кой ще се бори ? Вий не знаете ли, че те може да се съешават само върху лед, не могат във водата !? И като се топят ледниците и няма лед и няма как да правят мечета ! Топи се беломечешката популация, от лято на лято се топи ! Трябват едни 4 милиарда само, за да се спасят ! :D Дръж се Радина, с тебе сме ! От утре хлябът от 1.40 става 1.70 за 850 грама, обаче нищо, ние ще съберем нещо капачки, ще ти пратим, няма да те оставим сама ! :D

Щерката на пача-емигрантка взима соросови пари за борба с вятърните мелници. Умилителна помия е таз статия.

Миленке, Миленкее... няма да ти се получи.

Радинке, вземи и прочети през колко години в сторията на Земята винаги е имало периоди на затопляне и на застудяване, пък тогава се бори срещу измислени простотии като "глобално затопляне". Много прост народ има по този свят и го манипулират изключително лесно.

Дайте ми 3 000 $ на месец и аз ще се боря.Даже, срещу глобалното умопобъркване.

Ама то и аз се боря. Утре пуснете статия: Грую се бори със студения вятър. Ей, много плява по този свят.

Значи се бори, а????Срещу глобалното затопляне????В Америка живеят толкова много хора с промити мозъци, че е трудно да се възприеме.

Въло и Дико

поредната фалшива ПР-геройка с некадърно подбутване в тоя съмнителен сайт. Не става насила, другари. Това да запомните от мен. Вече има Интернет, информация.....не можете да си пробутвате глупостите ПРОСТО ТАКА. Не става.

Календар