Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

При изключителен интерес премина срещата с Георги Господинов в Самоков

ЛИТЕРАТУРНИ РАЗГОВОРИ И ОТЛИЧИЯ

При изключителен интерес премина срещата с Георги Господинов в Самоков

"Ако забравяме това, което ни се е случило, то ще ни се случи втори път", каза носителят на международната награда "Букър" за 2023 г.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

А подари ли им по бурканче с екскременти?

Ами той Господинов е като джаз парче, слушаш нещо дето се върти едно и също и като свърши вече не си спомняш нищо от него.

Блазя му на Георги доввечера ЩЕ вдига краката на млади булки кутуртрегерки

Парчета сред публиката, биха му духали охотно !

"Копрофилия" е два клика по-нататък.

Цар е на баналностите и политкоректните глупости! Дано му дадат накрая нобела и после наистина да напише нещо истинско и смислено, че сега е жалка история! Вече се съмнявам, че може да мисли свободно и интересно- по- скопен и праволинеен мислител днес трудно може да се открие…

Очевидно сте наясно, както с Господинът, така и с Копрофагията.

виждам единствено простотия, посредственост, необразованост...ЗАВИСТ! Типична българска реакция по отношение на един талантлив и успял човек... А книгите му са прекрасни, стилът му е завладяващ, да е жив и здрав!

Няма ли кой да му купи една подходяща за сезона тънка ризка с къс ръкав?

Ами забравихме онези неща които са ни се случили и да те наистина ни се случват отново. Отново национални катастрофи, отново най-верния сателит (този път на НАТО), отново дрънкане на оръжие и отново художествено-творческа интелигенция която да претворява на дело политкоректните мантри и постулати на днешната "правилна" и "права" политическа линия. И тоя неин представител - храненик на чужди фондации и политкоректни награди ни поучава, че сме били забравили. Не сме забравили. А който е забравил нека си припомни с един от задочните репортажи на Георги Марков - "Край Мальовица" за писателите, книжнината, мнението на хората за нея тогава и да си помисли добре не ни ли се случват нещата отново.

Календар