Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Предсказанията и лечебните методи на баба Ванга

ПРОЧЕТИ СВЕТА!

Предсказанията и лечебните методи на баба Ванга

В книгите за нея може да разберете как тя се сдобива с чудодейните си сили, какво е предсказва за света и за самия му край, на кои известни личности е помагала

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Браво бе, dir.bg! Станахте проводници на суеверия, магии , невежество и измишльотини на малоумни писателки и журналисти.

Ванга беше използвана от Държавна сигурност за следене на противниците на режима. Т.н. "предсказания" са измишльотини на ченгета и малоумни журналисти.

Ванга е слуга на сатаната ! Последните й думи : - Аз отивам доле ... (в Ада)

"Русия, Индия и Китай ке се обединят и ке вървят напред. Ако искаме да сме добре и България требва да е с тех, да не се откажува от Русия, нашите политици треба да го разберат това." Това е описано в книгата "Ванга каквато я познавах" на Д-р Здравка Методиева, снахата на Пророчицата. Пред своя кръщелник Никола Делев е изрекла предсказанието, че и Европа няма да ни оправи. „Спасението не е в брат Джон, а в брат Иван. Не се продавайте на Америка за пари“ – това са нейни думи пред Мариана Конова и Ана Караангелова. Ще спомена и още един случай – руският писател Валентин Сидоров посещава Ванга в края на 70-те години на миналия век. Стига до нея чрез Людмила Живкова. Говорили са си много дълго и целият разговор излиза в книгата “Ванга и Людмила”. Там тя казва, че светът ще се оправи, когато три страни се съберат в една точка – Русия, Китай и Индия. Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците – нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя е наша майка. Тя ни е помагала и пак ще ни помага. Веднъж с много голяма болка леля Ванга каза: „Ще има национално предателство, което ще осакати българския народ.“ Винаги е била категорична, че не може на Русия, с която имаме обща религия, език, нрави и обичаи, да се сложи черта и да се каже: "Вие не съществувате вече за нас!". Това е най-пагубна политика за всяка една държава, камо ли за България. От значение е и това, че славянството ще се събере. Когато ни предупреждаваше за националното предателство, думите й бяха: "И Русия пак ще ви помогне!". "От Америка да не чакаме нищо. Помощ само от Русия може да дойде. Тя е наша майка. Тя ни помага и купува от нас дори скапаните круши и домати. Дава ни всичко. Тя пак ще ни даде всичко - машини, бензин, нефт."

тъпотии на малоумни русофили.

Аууууу че глупости. Интелектуалец в българия е субект който може да бъде неизчерпаем източник на простотии и главозамайващи глупости, какъвто е аФторАТ на този матриял.

Всички тези "предсказания" бяха измислени от руското КГБ! И бяха пуснат след като събиятията се случиха! Рашистките подЧеловеци не спряха да и вдигат кокалите и да я използват за долната си пропаганда вече толкова години!

изгрухтя тъпия гурбетдобитък мияча на изпосраните дърти европърдаци из домовте за престарели евроатланти.. ббаахахаха

Разбирам, да нямаше живи свидетели на думите ѝ, че да лъжете...

Не си спомням някога Ванга да е предричала и говорила за край на света.

Бягайте по-далече от такива! --- Второзаконие 18:10-12 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {Т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.

Календар