Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Потресаващи снимки на град-призрак в Чукотка

АРХИВИТЕ НА ВРЕМЕТО

Потресаващи снимки на град-призрак в Чукотка

Някога бил военна база, населявана от 5 000 човека

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Навсякъде където бъде установен "руский мир" неминуемо настъпва мизерия,разруха и глад. Нашите рубладжийски медии обаче се отнасят с Русия като с мъртвец(какъвто тя ще стане по подобие на СССР) - за нея или добро,или нищо.

След съобщението за съвместното военно учение на Русия,Китай и Монголия,след съобщението за "солнцепека", след самопризнанието на хамериканците,че някъде към 2020-2030 год.ще започнат да мислят как да се противопоставят на "кинжала" русофобския соросоиден вой премина в предсмъртно квичене!!! ДИР се стреснаха,че може да ги обвинят за масови самоубийства на русофобосоросоидна паплач и решиха да пуснат капка катран в Руския мед!!!все пак те не са хамериканци да трепят невинни получовеци каквито са русофобите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

да покажете и от България подобни гледки.

Руснаците са като чумата - след себе си остават разруха и смърт... Прави впечатление и качеството на строителството им - за няма 30г сградите са пред тотален разпад... (за справка из цяла Европа още стърчат римски мостове и сгради)...

Иди пробвай няколко месеца сибирски климат и после сравнявай.

ПУтресИн съм! УжасТ! И само за протокола, в Щатите има доста такива места. Нямало е нужда да ходят до Чукотка. За България да не говорим. Цялата страна е една постсоциалистическа руина.

Кое точно е потресаващото на снимките?

присмял се хърбел на щърбел

Присъединявам се към Георги и някои други. Дреме ми на дедовия за Чукотка. Само на 20-на км. от София можем да видим подобни картинки. Да не говорим за фамозните конюшни в центъра на града. Партизаните с каскетите след 9-ти септември са направо академици в сравнение с тези, които ни управляват вече 30 г. Алчна неграмотна паплач.

Малка поправка само - такива гледки могат да се видят и на много места в ЦЕНТЪРА на просперираща демократична България! Отделно стотиците обезлюдени от "демокрацията" български села. Покрай Грудово, Елхово Звездец е пълно със същите изоставени от военни сгради, ли полуразрушени и празни или населени от хъхяци живеещи като пещерни хора. За тези градчета също са се хвърляли огромни средства об Българскя бюджет. Ама русофобите се радват на един изоставен руски городок в Сибир...

какво толкова зловещо и потресаващо има тук? тъжно е, имало хора в града, живеели с надеждите и радостите си, а сега ги няма...

И какво е потресаващото ? Отиват си хората, отива си градът. Сменя се военната стратегия - закрива се базата. Изчерпва се мината - закрива се миньорското градче. И САЩ, и Канада, и Австралия са пълни с такива закрити градчета.

Какая красата!

абе що не се резходите и да снимате Детройт Мемфис Денвър и още 20-тина американска града например които не са били от по 5 хиляди о от по 1-2 млн. Днес са едни коптори от мизерия и страх.

На много места в България гледките са подобни. Летища, казарми, гранични застави, училища, манастири и църкви, села призраци - окрадени и разнебитени сгради, в които до скоро е имало живот ...

Снимките са колаж. Отново поръчкова статия и фалшиви новини.

такова потрисане падна, че не спирам да се треса

Г-жо Мариянска, Заснимайте казармените помещения в центъра на Хасково, а и на много други места. След това идете в гр. Кечкемет (Унгария) и снимайте санираните и превърнати в общежития и училища помещения на отдавна напусналите руски войски и ще видите какъв е ужаса у нас. Какво ни интересува Камчатка или някои други неща.

Как какво го интересува?! Дир-а е руски пропаганден сайт. Затова всеки ден има по десетина статии за Русия, за руското оръжие, за Путин, за Съветския съюз.

Кико, а не ти ли минава през главата, че пропагандата е в друга посока? Постоянно ни проглушават ушите само за Руските оръжия и за това какво се е разпаднало в Русия..

Нищо особено, има такава документална поредица за градове призраци в Америка.

Населението на Русия започна отново да расте каквото и да приказват някои хора за управлението на путин. Насалението на България продължава да намалява със страшни темпове. Една държава ако няма деца - няма бъдеще. Та няма какво да плачем за руските военни бази - хората имат бази защото имат държава (и обратно). Ние държава нямаме, имаме окупационни американски бази.

Затова ли товарищ Путин вдига пенсионната възраст с аргумента, че "демографската ситуация в Русия сериозно се е влошила"? Ясно е, че не четете, ама поне гледайте малко новини по руската телевизия. Там го даваха въпросното интервю с батюшка.

Нищо потресаващо. Просто една изоставена военна база. Не ни внушавайте тенденциозни тъпотии...

Само някой да не си помисли че са се разоръжили, нищо подобно, просто новите градчета са другаде...

А снимки от изоставените села в България, някой няма ли да качи?! Само димки пускат с тези новини за русия а истинските проблеми са тук около нас.

Изоставена е неотдавна, съдейки по герба, надписа „Россия“ и пазарската количка. Или най-вероятно на етапи. Но така бяха и изоставените им военни градчета в Таймир, но само за две години ги върнаха на линия.

Китайците да си вземат Сибир и стига вече с тази агония.

Ами като не го ползват... да го взимат :) рано или късно всичко ще стане Китай :)

ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА ЦИГАНИТЕ.

Идеално местенце е за циганетата

И какво ще правят сигАните там? От кого ще крадат?

Не виждам нищо ужасяващо. Такива безлюдни селища има на много места по света. Не ужасяваща, но тъжна гледка са нашите безлюдни села!

Айде сега, не било ужасяващо, скивай какъв всяващ страх портал (от винкел), ами страшният търговски център .... кръвта ми замръзна от страх като видях, че е без прозорци...... направо ужас....

Тошенце, не би живял там, нали? :)

Календар