Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Под булото на съзнанието" - пърформанс на Биляна Вучкова

ПАМЕТ И СПОМЕНИ

"Под булото на съзнанието" - пърформанс на Биляна Вучкова

На 17 март 2021 г. в ONE Gallery се открива самостоятелната изложба на музиканта и пърформър

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

" Пърформанс", " инсталация"...... Леонардо, Репин, Левитан, Микеланджело и др. дали знаят значението на този тип " изкуство", в което някой Хохо трябва да ти обяснява какво трябва да видиш и чуеш или да " усетиш чувствата на твореца"? Абсолютен кич и бездарност!

С какво се изхранва тази галерия??? Кой плаща разноските по заплати,осветление ,наеми и прочие? Същата работа е с галерия Структура, Доза, Аросита и прочие Соросоидни недоразумения... перачници на пари и дебилизиране на населението! Тези гадости ще продължат докато онзи зад океана дава пари да трови хората с псевдо изкуство. Жалкото е че доста художници се подлъгаха и станаха концептуалисти. Къде отиде нормалността..къде? :(

Какви са тези псевдо напъни... това е безумие! В тези времена се предлага това което дори не трябва да се коментира! Живея в Стокхолм, такива безумия и тук се появяват от време на време но никога не съм ги приемала. Болестта на новото време, жалко! Къде отидоха сериозните български автори, с нормални живописни творби или пластики?

Календар