Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Папагал попитал Малкович: Къде е Тито? (видео)

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Папагал попитал Малкович: Къде е Тито? (видео)

За случката разказа самият Джон Малкович в интервю за новата българска онлайн платформа за култура Artportal.news, части от което бяха предоставени специално и за Dir.bg

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Югославския диктатор" Хора, вие занете ли кой е Тито???!!! Явно не. Затова ще ви разкажа нещо от историята. Тито откъсна Югославия от орбитата на Москва. Искаше с Георги Димитров да създаде Балканска Федерация. Предупреди същия да не ходи на срещата със Сталин, защото ще бъде убит. Нашия не го послуша и го отровиха. Е, после му направиха мавзолей. Сталин след това прави на 3 пъти опити да убие Тито, но не успя. В последствие Тито създаде "Организацията на необвързаните държави", която бе с 63 държави членки. Свали всички ограничения за гражданите на Югославия и те можеха да пътуват и работят, където поискат в цял свят. Затова има сръбски общности на всички континенти без Антарктида. При него ходеха най-големите политици и най-известни личности от цял свят. С политиката на необвързаност лавираше умело между Изтока и Запада. Създаде четвъртата по сила армия в Европа. Общо взето всички му се кланяха. И тоя велик политик бил Диктатор!!!! Нямам думи да изразя възмущението си. Чукнете в Гугъл и вижте снимките му с Чърчил, Кенеди, Хрушчов, Никсън и десетки други. Май ще останете изненадани от кадрите. Силно се надявам да сте объркали Тито с Милошевич, но това не оправдава незнанието ви за историята.

Съгласна съм че е известен актьор, съгласна съм че е признат от гилдията на световните артисти, но не съм съгласна с репортажите на българските журналисти, в които се държат абсолютно инфантилно, сякаш Господ е слязъл от небето и се надпреварват да богоговеят пред него. Добре, Малкович е, ок, в България е, ок, ама чак пък толкова...Пресолихте манджата от лигавщини, които самият Малкович не обича и не харесва.

Горкия, колко е зле щом се влачи в България. Беднотия, мизерия и по-лошо - непрофесионализъм, шуробаджанащуна, комунизъм.

КАНАДЕЦА ДЖОН МАЛКОВИЧ Е ТАЛАНТ ..... ВИНАГИ МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ ПСИХОПАТ ДАЖЕ БЕЗ ДА ЧЕТЕ РОЛЯТА :)

Календар