Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Отиде си създатeлят на "Студио Х" - режисьорът Иван Комитов

IN MEMORIAM

Отиде си създатeлят на "Студио Х" - режисьорът Иван Комитов

Комитов бе дългогодишен служител на БНТ от самото създаване на националната телевизия, режисьор и постановчик на "Златния Орфей", носител на орден "Кирил и Методий" 1-ва степен

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Отиват си тези заслужили хора, а нови,читави не идват на тяхно място...

Добре, че е доживял такава почтена възраст. Навремето Студио Х си беше направо западно влияние. И бяха подбрани, качествени филми.

Не си в час ! Студио Х бяха театрални постановки !

Ти не си в час, а си с "демократично"промит мозък. Точно събота вечер си бяха криминални филми, основно западни.

Заслужил човек ! Много допринесе за културата в България. Отива си на преклонна възраст ! Бог да го прости !

Нямаше друг шанс човек по онова време да гледа нещо читаво. Особенно руските бози пълнеха ефира. Разликата беше от земята до небето. Филмите в Студио Х бяха като от друга планета сравнение с нямото руско кино.

боза е на баба ти фърчилото, толкова ти разбира тиквата от кино, само "Бяг" какво нещо беше......

EMES

Иван баща си не го познава. Баща му в САЩ си остава и на Иван всичко си дава. На времето Иван Комитов и Делов ги изгониха от киноцентъра, като врагове на народа.

Единственото предаване в което всяка събота пускаха филми от "прогнилия запад" . Основно евтини криминалета обаче беше най-гледаното предаване по онова време .

Ти да не би да си живял в някоя землянка... и наскоро да си се върнал от гората, като един съвременен Тодор Живков, дето бил в нелегалност въпреки че полицията така и не го е търсила?! "Богат, беден", или "Птиците умират сами" , или пък "Семейство Палисър" да не са продукция на Мосфилм,а? А и първият сериал с който започна Студио Х беше полският "Черните облаци"

,,Чудото на вълците,Троянската война,Парижките потайности,Булевардът на рома,Особен урок,Граф Монте Кристо,Последният залез...Да продължавам ли още? Сега ...обратни и светлини тип цигани крадат въглища в ноща.

Първия сериал по Студио Х беше български - "Аберацио Иктус" А изброените "велики" сериали са си бози - просто по-добро не виждахме и затова ни се струваха велики... С времето лошото избледнява - остава само най-хубавото, особенно ако е било рядкост...

бяха страхотни времена, със страхотно талантливи хора. Поклон!

Календар