Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Опаковането на Триумфалната арка по проекта на Кристо върви с пълна сила

КРЕАТИВНИТЕ ПРОЕКТИ

Опаковането на Триумфалната арка по проекта на Кристо върви с пълна сила

Два крана се издигат до върха й, скулптурите вече са защитени, виждат се десетки хора да работят

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Коментарите тук показват нагледно защо Кристо емигрира и не искаше и да ни помирише. Простотията смърди.

Така и не му разбрах великото "изкуство" на тоя "гениален" творец... Но аз съм консерва и предпочитам класиката и великите майстори. Там е истинското изкуство. Магията на истинските гении.

То на мулти култи клозета Париж само опаковането на Триумфалната арка липсва... Къде си генерал Де Гол ? Стани да видиш в какъв арабски бардак е превърнат Париж и цяла Франция...

Aman ! Tozi umria , no se opitvat da go izkarat edva li ne kato Mikelandjelo. I snobite prahtiat ot prehlasvane pred velikia hristo - koito otkazvashe da govori balgarski - niakoga si go bili obidili ,toi se nazupil.i gte taka.

Щеше да е поне малко оригинално, не чак пък велико, ако проекта предвиждаше Триумфалната арка да се обкове с обикновени дъски и да се монтира една дъсчена врата със сърчице изрязано в нея. ( Може чак пък дупка да не се дълбае под нея, че става съвсем натуралистично.) Положително ще събере народа на поклонение.

Май мечтата му е била да работи в супермаркет и да опакова продукти...гоулемо изкуство...няма що...седял си и изведнъж разбрал че не му се работи и че няма талант и измислил тая простотия с опаковането...отенело му няколко години да убеди всички че това е изкуство.

Нищо велико и още по-малко гениално не виждам. Може би само пътеките по италианското езеро бяха по-интересни. Иначе, колкото и да екритичен към България, не е прав толкова да се отрича пт мея! Но за това са виновни и родителите и учиъелитв му.

Идеята с пътека в езорото съм я виждал първо в "Тримата глупаци" на Доньо Донев. Както казваше Тодор Колев в "Опасен чар" - Може би кражба, може би грешка .

Роди ме мамо с късмет... Опаковал моста през 1985...голямо изкуство. Буквално му е метнал чаршаф и вече - световно известен. Хората наистина сме ненормални.

Що въглеродни емисии ще се отделят заради тоя кич.

значи всеки може да опакова, продавачките в магазините са най-големите артисти!!!!

И аджеба, какво му е толкова изкусното на това да опаковаш с целофан/ найлон сграда, пък било то и Айфеловата кула или Арката? Бих го разбрал до някъде, ако опаковането се извърши от самия "артист" барем, поне някакъв труд е положил. А то какво, надраскал с молива, сложил му цвят и хоп, велико изкуство. Добре, че си отиде този българофоб.

Великото изкуство е недостъпно за примитивни умове!

затова прирадата да се спасява сама и да я пазят тези примитимните ......

По тая логика всеки работник в Амазон е творец защото и той опакова....цял Ааазон пълен с творци.

Може великото изкуство и да е недостъпно, ама опаковането на сгради е стандарт в строително-ремонтната дейност .

Дори след смъртта си най-великият български творец Кристо продължава да ни озарява с гениалното си изкуство!

българския търтей Кристо!

Явно не си се поинтересувал(а) какво е изложено в Националната Галерия. А и коя да е Градска, също. Има и множество частни колекции. Има и учебници. Ама дядко сорос не поощрява такава любознателност, а ?

-Скулптурите вече са защитени??? За богоизбраните ли са тези опаковки?

Календар