Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Нова огромна пясъчна рисунка гълъб се появи на плажа на българското Черноморие

ИЗЛОЖБИ С КАУЗА

Нова огромна пясъчна рисунка гълъб се появи на плажа на българското Черноморие

Тя е с площ от от 25 000 квадратни метра (над 272 738,22 кв. фута). Днес тя е най-голямата пясъчна рисунка в света

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Некой извънземен тираджия е отбил от междугалактическата магистрала да източи бойлера....

Абе кви са тия фути пък били те и квадратни?... И защо изобщо се споменават квадратни футове - новината от американски ли е преведена? Напомням, че на български, тази единица за разстояние се превежда като "стъпки", когато превръщането в метри е невъзможно или непрепоръчително. Например: "Модерните реактивни самолети летят на височина 40000 хиляди стъпки." Около 12 хиляди метра.

А кой наруши мира? И защо неговите фенове говорят за мир? Кажете на вашето джудже Путин да си ... (такова таковата) и мирът ще се върне веднага. Империите умряха преди век ако още не го е разбрал (и той и руския народ).

и кво общо пък има Путин със световния мир? не съм чул някъде по света някоя държава да е била нападната и бомбардирана, освен Украйна, Путин ли води войни в момента в Ирак, Сирия, Либия, Сомалия, Йемен и т.н.?

Се появи... подвеждащо заглавие, както в 90% от случаите на ДИР.

Да напомни ан Путкин и РУЗЗИА какво е то мир,

по-добре напомни на ФАЩ с техните 1000 военни бази по целия свят и непрестанни военни учения из целия свят, които в момента водят войни в Африка и Близкия Изток, Европа и искат и да започнат война и в Азия, та на тях трябва да им се припомни какво е мир, че те в цялата си мижава история имат няколко години в които не са били във война с някой

Календар