Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Ние сме първи": Съветските плакати на тема Космос

ЧОВЕК В КОСМОСА!

"Ние сме първи": Съветските плакати на тема Космос

Преди 60 г. Юрий Гагарин беше първият човек, който видя Земята и даде шанс на човечеството да се погледне отвън

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Естествено че ще сте първи руснаци! То ако не беше нацито фон Браун да направи ракетите на говедарите, то кравите и до ден днешен щяха да пърдят под водата!

Тук има хора на които мозъците им са болни. Нека се лекуват овреме! Ronald_Reagan примерно направо е сдал багажа...

Бяхте първи, сега сте последни...

Сега руснаците са последни и живеят като животни.

Чудесна статия, с интерес бих чел повече подобни.

Още когато обявиха, че Гагарин е летял в космоса, за много хора беше ясно, че това е фалшива новина с пропагандна цел. Народът остроумно описваше съветските космически „успехи“ с фразата „Съветската ракета настигна самолета“.

Гагарин е бил в космоса, колкото и аз съм бил на Сатурн!!! Даже и дъщеря му казва в интервю, че баща и не е летял в космоса и това е лъжа на КПСС!!!

"Ние сме първи" лъжци! Наистина, няма нещо, за което да не са излъгали!

Преди 60 години гордо са заявили - няма бог, има Гагарин и КПСС. А пък сега нещо се сетиха, че може би все пак има бог. Болшевишките пируети край нямат.

Първи по падение, първи по консумация на водка, първи приятели на ислямските фанатици по света. Това е Русия днес.

Не са лоши плкатите. Но по-важното е, че са за нещо значимо. Инересно ми е местните полуидиотски, кретеноидни, соросни малоумници с какъв плакат ще бъдат увековечени за жалкото им съществуване? Точно така - никой никога няма да знае, че са се раждали и умрели.

Ти се надяваш твоят лик върху копейка да го щамповат ?

а същото време... Руските власти от района, където се е приземил Гагарин, са похарчили 8,5 милиона рубли за... карантина преди височайшата визита на вожда Путин. А в някои други райони на Русия изчезна захарта. Изглежда, че Кремъл смяата живота на мужиците за прекалено сладък и е решил да им го вгорчи.

Диогенчо, кой ти е разказал тези "факти" майка? Недей да дружиш повече с тези дечица, защото ще станеш дебилче като тях.

Рангел, Хаим и zdg - що не си ЕПМ?!

Как ти направи с твоята ?

А сега сте последни. Ако въобще някога сте били първи в нещо, това е пропаганда и заблуди.

Хахахаха ,путлерастки галоши нещастни!! Били са първи когато са били СССР-днес са последни, като руска кочина!!! Дори ЕС има 8 млрд. за космическа програма, докато крадливите чиновници на Путлер само 2 млрд от които са откраднали поне 1 млрд!!! Т.е. прословутата им "космическа" програма разполага само с милиард. Пък нека се бият в хилавите цомби....

Аз като гледам "великата" космическа програма на безгръбначния ЕС се чудя в кое ли чекмедже отиват точно милиардите...

И това събитие ли успяхте да о.ерете политически?

ТОВА събитие винаги си е било политическо. Първите космонавти всъщност нищо не правят в космоса - всичко е или автоматично, или се задейства от Земята. Трябвало е да са държеливи - да не си изповръщат червата и да не припаднат. А после е започвала славната им пропагандистка кариера - че комунизма е най-най-по-най... Затова именно за първи космонавт е избран Гагарин - просто добре се е усмихвал. Жалка работа!

Календар