Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Напрежението в Народния театър роди Движение за култура

ПОЗИЦИЯ

Напрежението в Народния театър роди Движение за култура

Зад движението стоят режисьорите Лилия Абаджиева и Костадин Бонев, актьорите Албена Колева, Камен Донев, Валери Йорданов, Никола Додов и др.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Аз ще гласувам за ГЕРБ. По-добре гербаджийски боклук, отколкото лайно, като Александър Морфов. Ама бил режисьор. И режисьорите могат да бъдат лайнари- като Михалков

Много странно…уволнен си щото си от ГЕРБ или ВМРО или квото и да е….? Ама,аз си играя добре ролята…? Нема значение! Бойко е виновен,ВЪН! Иииииии,това изчезна от цялата драма,сега проблема е че пияницата си намери майстора. Нищо,достатъчно копейки е взел,да се задави дано!

То, па една колтура, като гладни свини у папура.

Ако това са защитниците на талантливият простак Морфов,се убеждавам в правотата на неговото уволнение.

Е това е синтенция на един "шеф" от Любянка - дясна ръка на йосиф Васирионович , а не на семплия Ревизоро !

Са еталон за култура.......

Емил Ревизоро правилно каза по една телевизия....когато ми говорят за култура, се хващам за кобура

Е това е синтенция на един "шеф" от Любянка - дясна ръка на йосиф Васирионович , а не на семплия Ревизоро !

90% от тези "елитни" актьори и творци са алкохолици, без нито един добър филм през живота си, станали такива само защото родителите им са от същият "елит", ако погледнете почти всички от СофЕто. Тати ме записа в Нафтисс да стана звизда и някой ден да участвам в Сър Вайвер или Бик Брадер. Нищо общо с качествените актьори от пред 40-50 години...

Та да си дойдем на думата.

само в ръководството? Нали знаете, че основно изискване към държавните служители, записано в техните трудови договори е да не се занимават с политика на работното си място. Уважение към Ал. Морфов като талантлив режисьор, но неговата постъпка не е чест и слава. Просто една политическа тъпня.

Всеки е в правото си да се откаже от гражданското си поприще и да се посвети на политиката, НО на работното място трябва да има здравословна атмосфера. Никой не бива да бъде принуждава да търпи нечие лошо възпитание или направо откровена простотия. Г-н Морфов трябва да отговаря поне материално за унищожаване на обществено имущество и тормоз над колеги. Следващия път нека потърси по-цивилизовани начини на себеизразяване. Ако всеки, който е недоволен от нещо започне на руши нищо здраво няма да остане. Градския транспорт, етажната собственост, работното място, театъра не бива да търпим агресивно и налудничаво поведение. То ни връща отвъд средновековието.

Трябва да има и за наука и образование. Там е същия произвол на самозвани управленци-консуматори.

...министерствата за какво са?

В наше време някои решават, че са добрите, други че са почтените, А отбора , можещите и т.н.! Но не са! Тез пък решили, че само те са културниците! Нищо ново!

Календар