Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Накъде след Живков?

ПРОМЯНАТА

Накъде след Живков?

Журналистката Ангелина Петрова и фотожурналистът Иван Григоров единствени отразяват във в. "Поглед" първия дебат по темата във ВМЕИ на 15 ноември 1989 г.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
Senator1

Възторжен, объркан и щастлив народ беше нашият в първите дни след 10 ноември 1989 г. Хич, ама хич не съл бил възторжен и щастглив след 10 Ноември 1989 г. Знаех още на 08 Номеври 1986 г. че нещата няма да тръгнат както би било логично и разумно да тръгнат.

За момента за под кривата круша каквото можа се разграби и от индустрия се мина към ит роби на западни фирми :-)

За Трайчо Петков добра дума кажете.

Малкото име да се чете с К - Трайко

Накъде след Живков - към мизерията, позора, безизходицата и ГЕРБо - патриотарската безпардонност.

За т.н преход има книга написана.„Плячкосването на държавата“ – един научен поглед върху българския преход.Писана на английски език, книгата е посрещната с академични адмирации от специалистите във водещи американски университети. В редица рецензии е подчертано, че пред международната научна общност е представена изцяло нова дефиниция на феномена, валидна не просто за България, а и за научното осмисляне на преходите като цяло…Написана е от Венелин Й.Ганев. Ганев завършва право в Софийския университет и докторантура по философия в Чикагския, САЩ. Именно в Чикаго той започва работа по настоящия труд и го издава в университета Корнел през 2007 г. със заглавие „Preying On The State: The Transformation Of Bulgaria After 1987

Колкото повече наблюдавам демокрацията, толкова повече разбирам Йосиф Стлин

Взе ми думите за демокризата, толкова повече разбирам генерал СУХАРТО

студентски дебат , нищо повече , а думите същите , демокрация , правов ред , е сега от ;грижи за населението; добавиха и сигурност , методите на грабеж си останаха същите , и старите и новите властници обучени в едно училище , та каква промяна , ще има да чакаме до второто пришествие ако не се махнем от тая територия

След Живков ,трябваше да дойде Пиночет..........

Senator1

След Живков добре дойде Петър Младенов, но беше редно да закрият МС, а не ДС. Оказа се, че не са чели добре "Държавата и Революцията" Айде да ги попитаме другарите с червено на челото, кога ще отмре държавата, нали това беше основен постулат в теорията им.ОТМВРЕ е точната дума!! На Горби СЛАБ /2/ по история на КПСС и научен комунизъм.А по история на БКП- Абсолютна ну.а + - съвсем съвсем малък плюс.

;Накъде след Живков;-- неточно, подвеждащо и заблуждаващо заглавие. ;Накъде след 1989г с живковата ДС и руската КГБ ;--такова точно трябва да бъде заглавието.

Лустрацията беше шанс да тръгнем по друг път. Уви, нямаше кой да я направи.

"Демокрация", "либерализация", "толерантност", "европейска солидарност"... това са съвременните еквиваленти на шарените стъкълца, с които навремето са примамвали негри и индианци, да ги заробят и да им отнемат златото, земите, децата, живота... всичко каквото имат.

Ти ако се имаш за индианец си е изцяло твое усещане.

Стигнахте ли там където искахте? Съмнявам се! Защото за да стигнете "ТАМ", преди това трябва да сте крали поне 400г. като Англия, Франция, Испания, Холандия, Португалия, 200г. като Белгия и Италия да не сте водили войни 500г. като Швейцария, 350г. като Швеция, или да са ви налели 2 000 000 000 000$ като на Германия , да не са ви съборили и окрали фабриките и заводите и да са ви оставили "само на селско стопанство и туризъм" и други такива разни...

Това беше цвета на нацията!! Сега, ако преподавател види в аудиторията толкова студенти ще се самоубие!

29 години разруха.

Объркан да, защото смяната не беше демократична. Имаше един милион партийни членове, които бяха поставени пред свършен факт, измислената опозиция беше подведена от западната пропаганда - грешката си призна самият Жельо Желев. Резултатът България се люшка умопобъркана 30 години докато накрая не умре.

Накъде след Живков посочи Кремъл - заедно с нас водете народа в пропастта. Първо окрадете всичко, направете народа беден и нещастен, и пратете децата си на запад с откраднатото. Така ще си построите частен капитализъм.

Сменете Живков за да дойдат пияндето Младенов и Луканов.

На къде от това по надолу. В блатото сме в ада ....целия народ ..явно сме ние грешните а горе управляващите се ширят колят и бесят в рая...ах ние тъпата рая се не научихме десителетия сами си избираме душманите и те ни водят за носа . Хак ни.е !!Не един път а три пъти избрахте Гербовците ....следващия път убавко си мислете ...макар че вече аз не бих гласувала вече за никой. Всички са един дол дренки.Вижте Патриотите ...викаха ....драха се чукаха се по гърдите ние това ...ние онова ...сега се ошишкаха ..скатаха и дотам ..а оня пък лицемер и арогантен тип се и подигра с болните деца. Явно сега са го строили да кротува някъде и по нисък от тревата да се размине тва дето надроби ...че куче кокал пуска ли та и те !!!Повече без коментар....нямам думи за всичко сторено след Живков.От тук накъде не ми стига ум ...в дъното сме откъдето и да погледнеш ...а Борисов от магистраладжия стана ескурзовод и турист ..където не го сееш той е някъде там .Кой си ти бе ?къде с тия цървули Бай Ганьо ???Последната дупка на кавала си ...май отне и функциите на Радев...иска ти се ама не...няма да стане къде си ти ..къде е Радев....

Санечка, сичкото убаво ама Радефф ... айде по-добре недей.

отговора се оказа че е - след живков се обадете и извикайте охраната му

Е,как пък точно тия,са определили накъде след Тодор Живков !

Тия са за прикритие на кукловодите, дето управляваха Луканов и тия след него.

Накъде след Дедо Тодър ли? ТУ НАЛЯВО, ТУ НАДЯСНО ПРАВО У ГО..НОТО ПРЯСНО. Това е резултатът към днешна дата

Дебата вече приключи, прокопахме третото дъно към ада и унищожението. Вече се чуват стонове и ревове на грешници и дяволи.

Глейте с какви дълги коса са! Не са имали пари и за фризьор при комунизма, ората...

Тогава беше модерно да си с дълга коса. Само войници и пандизчийте бяха остригани нула номер, сега да си епилиран навсякаде с брада до гърдите и с гола тиква е модерно, тогава беше педалско и грозно!

И преди и сега сме си руски кавали. Задунайска губерния член на ЕС и НАТО пълни гушите на блядовете

Да затуй имаме четири американски вонни бази, без пари. В смисъл, че те не ни плащат. Ние им плащаме, в злато и "гарантирани печалби". И им ангаруваме в Афганистан, да им пазим мака.

На снимките се вижда и лицето Росен Плевнелиев, намерете го и му отдайте заслуженото. Държи плакат, във вида на тапет с надпис: А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Дали искат да ги питат сега какво мислят ?

SU-152

Боже какъв потрес е това бг! На времето - в "комунизма", всичките се правеха на борци против фашизма и империализма, а сега, откакто е "демокрация", същите гнусни ла*на го играят борци против комунизма.

Сине, ако на времето не пляскаш на събрание те привикваха да те питат що така. А ако пропуснеш манифестация - тогава да видиш потрес... :D. Инъче си прав - ченгетата, дето съсипаха прехода, наистина сложиха кавички на Демокрацията.

Senator1

Бъркаш.От заглавието отпадна КАПИТАЛИЗМА, остана само фашизма да преборят. Предпочетоха да оставят капитализма на мира?!БЕШЕ АБПКФ, сега е само АБПФ

Не е ВМИ, а е ВМЕИ. Оправете си статията, моля.

На къде след БОКо е актуалния въпрос?... Стига вече бла-бла-бла...!!! Дааа...!!!

без месията на никаде .

Защо новите ''демократи'' в България се крият на 10 ноември /техният празник/ , всяка година ?

Щото ги е срам от старите демократи - Фил Димитров, Александър Йорданов, Фори Светулката, Зелката...

Как на къде , все по-надолу , няма оправия , няма ред има хаос , примитивни управляващи и повсеместна корупция във всички държавни институции !

Календар