Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Над 500 човека гледаха "Игра на доверие" на гала премиерата вчера

НОВО БЪЛГАРСКО КИНО

Над 500 човека гледаха "Игра на доверие" на гала премиерата вчера

Филмът тръгва в кината в цялата страна на 17 февруари

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Яна Маринова и Луиза Григорова играят във всеки филм заедно. Аз вече ги обърках, филмите са поне 7, 8 в които за заедно. В комплект ли вървят?

Опитват се хората, но нещо не успява да ме развълнуват тези нови български филми. Пазарът ни е много малък, едни и същи актьори се въртят по кино, телевизия, театър, реклами, водещи. При такава всичкология качество рядко може да бъде постигнато.

Абе защо нашите булки като се снимат на такива събития изглеждат курвенски и нещо не им достига да са елегантни и избива евтиния и пошлост въпреки скъпите дрехи и старание да изглеждат елегантни?

Може би защото са си курви

Удачно ли е в момент на издирване и опити за откриване на оцелели хора, включително и български граждани, в риуните в Турция след заметресението, послничката ни в Турция да се развява на кинопремиера??

da ii 11g 23g xakaiaa 30 avgost''..

Тъпо, тъпо, тъпо.

9999

И пари да ми дават, нема да седна да го гледам. Едни и същи българси бози с едни и същи бездарни актьори. Едни и същи реплики и сюжети. И всичко това от поне 20 години. Как па все едни и същи 5 човека участват в тия тъпи филми. Даже няма смисъл и да влизат в роля и без това си играят по един и същи начин.

Календар