Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

На Перперикон ще бъде открита най-голямата досега археологическа кампания

АРХЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ

На Перперикон ще бъде открита най-голямата досега археологическа кампания

Проф. Николай Овчаров разкри само, че кампанията ще бъде под надслов "Ще излязат ли римски статуи и в Свещения скален град на траките?"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Първо- градът е известен в изворите като Перперек,а лицето Уфчарув го кръсти шеметно,- Перперикон.Второ- лицето е само доцент в АИМ при БАН,макар,че много му се иска да е пруфесууур,ама друг път.Вече е пенционерррр.Трето- от къде накъде ще открие римска статуя на Перперек,като там няма римски период,освен ако не си го измисли,а известно е,че ако няма много ум има пребогата и патологична фантазия.Отдавна е време да бъде прибран от професор Цветослава Гълъбова при другите Наполеоновци,Петър Велики,Александър Македонски и прочее и да пие редовно хапченца.Успикой Господи нечестивата му и алчна за слава и пари мизерна душица,колкото и да е останала.

Аз,императорът на Рим Цезар,поръчах в града,който ще бъде наименуван от един знаменит мощенник след 2 хиляди години Перперикон,да. МУ бъде направена и издигната предварително статуя.Той ще я открие през 2024 лето и ще бъде смяяях .А откривателят ще се посере и ще окафенее пресата и екраните,които и без това вонят с неговото нарцистично присъствие.Ако живееше по мое време бих го направил мой личен шут,но пророците ми казаха,че той ще бъде роден шут и всички ще му се смеят и заради това ще получава мноооого пари.Нооо на стари години ще лежи зад решетките,заедно с благодетеля си.

Глупости, защо да завижда, Перперикон е много значим обект от историята ни, защо да завижда. А и той има мисия, отдаден е на археологията, такива хора не завиждат. И защо да е фалшив професор. Сега наистина има доста професори, даже и академици, но истинските се знаят и си тежат на местото. Желая му успех!

Фалшивият професор умира от завист заради статуята, която откриха в Хераклея Синтика.

Календар