Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Лили Иванова отлага цялото си турне за 2021 година

МУЗИКАЛНИ ЛЕГЕНДИ

Лили Иванова отлага цялото си турне за 2021 година

Всички купени до момента билети важат без презаверяване за концерта в съответния град и ще могат да бъдат използвани за новите дати

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

гледай си старините, бабо Лиле, стига се напряга, нарцисизмът ти не познава граници!

Важното е, че наградиха Стара планина с орден "Лили Иванова"!

Бях малко детенце, когато лили вече беше известна! От колко години й казват баба лили, идея нямам, хубаво пее, ама честно казано бих приветствал идеята да спре концертите и да останат записите й за да ни спести гледката с минижупите, цепките на роклите и т.н.

МАСОНКА ЛИ Е ?

стана известна и прима след 10-ти ноември. Преди това не беше нищо особено. Имаше поне 10-20 като нея. Виж, към днешна дата, е номер едно.

Уважение към певческата кариера на Лили Иванова, но колко " прощални концерта" мисли да реализира? 84 г. Та това си пеещ некролог!

Денят почва с добра новина!

Доста рисковано. Ако не си вземеш парите.

всяко нещо има своя край, включително и баба Ли и

А дали не пропуска шанса за ... последен сезон? Дали следващия сезон няма да гледа цветята ... откъм корените?

"Който си го може си го може"-казва голямата Шер!!!И не и правете сметка на примата Лили Иванова докога ще пее. Да е жива и здрава и да пее докато може! Само в България може да чуеш такива негативни думи за човек, който заслужава уважение и респект.

покъртителна снимка, тя казва всичко

трябва да знае кога да слезе от сцената...

Абе дай боже всеки от нас да доживее нейните години и да се чувства така. Заслужава уважение.

Сигурно има цял склад с награди "за цялостен принос" ...

Аз чух друго - отложила го е за 2120 :-)

Решила е да живее вечно?

Идиот

И ти един ден ще гледаш цветята откъм корените.Но простотията ти е неизмерна.И тя е дала нещо за културата ни ,а ти какво си дал????

още ли се пъне по сцените ?

ами ако ритне камбаната? ..язък...

си я ритнал отдавна

бе цигански чалгаджия ?

" Аз не познавам по-голяма певица от българката Лили Иванова " БЕБЕ- най-голямата испанска певица Така, че чалгаджиите да не демонстрират простотията си

Недостижима и велика!!!Поклон за теб ЛИЛИ!!!!

Дал съм на Л. Иванова пенсийка, от моите данъци взима добра пенсия, без да е платила и една стотинка осигуровки, това малко ли е? Все си е някакъв принос към "културата" ... То пък една култура ...

Ама тая ще е жива ли до 2021 г.?

Най- добрите думи, които съм чел за нея, са казани от великия Наполеон Бонапарт, когато е веселила войските му при похода в русия, случайно я е заварил там на едно от първите и турнета, била е вече популярна и харесвана!

Чета коментари те и си мисля: Хак ни е чалгата! Хората са го казали: “Като не знаеш да целуваш ръка, ще целуваш задник!” Кой както иска, така да го разбира!

Какво ще й целуваме задника на неква ковра. Разбирам да беше някаква световно известна певица, ама дефакто тя е на сцената само щото му го е целунала на некъв комунист. Айде стига сте ни я натрапвали!

Концерти от последния албум: Гласове от отвъдното.

Ти си един кукумицин! Я иди да си смениш памперса, че е вече пълен и пак ела!

Колко прост трябва да си, за си позволиш да напишеш последното изречение?

Първо, това не е "тази". Това е Лили Иванова. Второ, тя не се "пъне". Трето, не е нужни повече думи, за да разберем произхода ти.

Догодина Лиляна Иванова ще е на 84 години. Родена е 1937 година. Дори реално 1935, защото си е подменила паспорта и това е отдавна известно в МВР София. А и нейни съученички от Кубрат заявиха официално, че с нея са от набор 1935. Но, ОК, нека е 1937, щом това я устройва. Не разбирам изкуството й, ако въобще го има на тази преклонна възраст, но мисля, че Лиляна Иванова е добър пример за студентите, когато учат геронтология. И е крайно време да окачи микрофона завинаги...

Баце - покрай короната с производство на маските, да не бастиса памперсопроизводството? Ми Лилиту можеше да го помоли една седмица производство да и пусне..

Това същество се мисли за вечно! Едва ли през 2021 г. ще е в състояние да излиза на сцената без чужда помощ, или в най добрият случай с бастун. Мутафова не можа да умре на сцената, ама Лили Иванова, ако си изпълни догодина концертната програма, като нищо може да се гътне на някой от концертите си! Освенм ако не ги кара на Play-back.

Народът ще може да гледа пееща мумия през 2021, ако оцелее дотогава бабето... Хубав глас, празна кратуна, голямо его

Бре, таа, да не се спомина, че и се поклонявате.!

Лилито е преживяла много пандемии, като започнем от бубонната чума... Щом нея я е страх, замислете се когато пак напишете у фейса, че всичко е конспирация!

Навреме да се отеглиш е много важно качество! За да го запомнят с достойнство...

...сега трябва да ходя на Resident Evil за да усетя сьщата трьпка.

Концерта се отлага за 2057-ма година. А какъв концерт изнесе само през 1344 година пред Тримонциум, кога превзехме Филипопол от византийците!

Аз пък чух, че Лилито искала да прави дует с Веско Потливия, но той имал ангажимент до 2021 с родната полиция, та затова отлпжили за тогава...

Този рептил няма умора...това е с извънземна ДНК.

Оставете бабата на мира, бре серсеми! Га станете на нейните години, тогиз че Ви питам живее ли Ви се още? Както е казвал шопът: "Одите да се снимате с каскети! Че коги подадете носове между караомфилите и Ви залепят некролозите по стълбовете, да не Ви блести слънцето у зъркелете!"

"Ремарке"

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в -- Hotcoss.Com

Въпрос на морал и възпитание!

Лакома бабичка! Едно и също пее 50 години! ОТВРАТ!

Календар