Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Легендата на балета Михаил Баришников с остро обръщение към "света на страха" на Владимир Путин

АРТИСТИТЕ И ВОЙНАТА

Легендата на балета Михаил Баришников с остро обръщение към "света на страха" на Владимир Путин

Прочутият артист , роден в СССР и прекрачил желязната завеса през 1974 г., се обърна към руския президент, след като сайтът на благотворителния проект "Истинската Русия" беше блокиран в Русия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Балетист, сър.

Как пък всички обичат да защитават руската култура от чужбина! Като видят малко пари и веднага почват да обичат свободата. А САЩ разбира се не са родина на страха - там просто правят така че другите да е страхуват от тях! Който не се страхува - тояга - доларова военна, санкционна... Който се опълчи е антидемократ, диктатор, терорист! Щатите могат да бомбардират когото си искат, а виж Русия няма право! В щатите има регистър на чиждестранните агенти, но в Русия не може! Или " ком луцет йови , нон лицет бови"..

jingiby

Обичам пожизнените диктатори. Харесвам държави в които цялата опозиция е формална, а реалните опозиционни лидери са убити или вкарани в затвора. Икономиката им се крепи на олигарси и крепостни селяни, което е ефективен икономически модел.

Някои хора правят всичко за пари.

Ще ми припомните ли, кой беше казал, че интелигентните хора коментирали темата, а простаците коментирали човека?

нормално е умните хора да се разграничават от диктотора-убиец Путя, само българските олигофрени-русофили крещят в несвяст"Слава Россия,слава Путина"

А що не протестира за блокирането на раша тъдей и останалите руски медии на запад. А що не си обяви кой финансира неговия измислен проект и какви цели преследва. Защо е иноагент и да обясни какви правила е нарушил, за да го блокират. Не нам тия тарикатски номера. Да си еничср и предател на народа си е гадно.

Артисти, псевдо звезди, разни пендели и пеперуди, нароили се за сметка на държавни програми по култура, продали се на който подаде комисионната, нямат думата в Русия в момента. Всяка подобна изява създава колективна реакция в публиката им, и не постига нищо от платеният от петата колона ефект. Западният план за промяна на режима е тотален провал. Вместо да намали влиянието на Путин, му вдигна рейтинга, разкара ефективно милиардерите, които ги обслужваха и върна с гръм и трясък две опасни за глобализма идеи в главите на нормалните граждани: Империя и СССР. Да ви е честито планьорчици на трансхуманизма. Толкова си можете.

голям радетел на Русия, чий куй го търси при джендърите!

Помнят го силно ограничен кръг от хора и то за имавали се с балет . Ако се опитва да напомни за себе си , закъснял е..... Но докато е жив ,да помни.....руснаците мразят дезертьорите - предатели !!!

Проблемът с такива хора е, че няма как да се разбере какво наистина мислят - възможно е да е искрен, но е възможно и да го е страх да не го изхвърлят западните "демократи".

Чв защо да се страхува да го изхвърлят "западните демократи"? Като го изхвърлят, ще се прибере в Русия. Защо да се страхува човек да се прибере в Русия? В тази велика страна на необятната пустош и простота.

Дайте цялото писмо. Не само първите две и последните две изречения.

Календар