Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Леа Иванова - 100 години вечност

ВЕЛИКИТЕ

Леа Иванова - 100 години вечност

"Целият живот е едно приключение, за което се радвам, че съм участвал в живота й", признава Еди Казасян

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Жива ли е още Зоя Визона?

В Дупница - компаноьнка на германците с печат на бедрото, баща й- шофьор на градската боклукчийска каруца.

Как ти личи, че си гнусна комуняга! Това е една от най-ярките ни певици, признати навън и мачкани от комунизма тук. Класика, която с такива като теб, за жалост, все още е валидна. Много жалко!

поредният велик човек, съсипан от комунистическите утрепки... ако България не беше паднала под руско робство, тази жена щеше да е световно известна българска "марка", а сега имаме Азис... но така става, като избиеш 1% от най-умните хора държавата, а останалите ги сложиш в лагери или емигрират.... комунизмът е цигания

„Мистерията на българските гласове“ трябва да се отнася за тази особа. Защото наистина е съвсем мистериозна връзката нежду нея и пеенето.

Ще го чета после, че сега имам да готвя (или пне да се опитам :) :)), но въпреки че малко знам за нея, много я уважавам! Баща ми я е познавал, боготвореше я, викаше й кака Леа. Мисля си, че и заради номерцата на Лили Иванова не е имала кариера в БГ, не само ДС. Понеже не съм чела текста, може и да го има, култовата й реплика, "Аз съм певица, а не продавачка". :) Просот е била феномен - от това, което знам за нея, не са лични впечатления.

Голяма певица за времето си и неоценена от тогавашния режим който тя не харесваше

Певица?

Да, велика при това. Не си съгласен ли бе, соц измет такава?

Календар