Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Книгата "Писмата на Христос" - писана по телепатичен път

В СВЕТА НА ПОЗНАНИЕТО

Книгата "Писмата на Христос" - писана по телепатичен път

Авторката й е известна само под псевдонима Христовият Писар

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Има книжарници, които продават книгата на себестойността ѝ. Никой от членовете на "Христовия път" не получава заплащане за дейността си. Цялата му дейност е на доброволен принцип. УСТАВ на СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА “ХРИСТОВИЯТ ПЪТ” приет на учредително събрание, състояло се в гр. Пловдив на 25.01.2016 г. Глава Първа СТАТУТ, НАИМЕНОВАНИЕ, СЕДАЛИЩЕ И АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ, СРОК Чл. 1. (1) Сдружение с нестопанска цел в обществена полза „ХРИСТОВИЯТ ПЪТ”, наричано за краткост „Сдружение“, е независимо самоуправляващо се сдружение с нестопанска цел в обществена полза на физически и юридически лица, обединени за постигане на целите, посочени в чл. 4 на настоящия Устав.

Пореден връх на непросветеността.

Богохулство, с тези неща шега не бива.

Нищо ново, те обикновенно така "телепатично" стават нещата при сектантите и окултистите - демоните диктуват, "избраната" пише... Само не знам защо дир рекламират секти и психо гурута.

Човек е дух, душа и тяло. Духът е софтуер, душата операционна система, а тялото хардуер. Сатана съществува и е хакер, а греховете са духовни неща, което е зловреден софтуер или код. Греховете не са прегрешенията, а кодът който заразявайки операционната ни система я кара да съгрешава. Исус Христос в Библията е наречен Божие Всеоръжие а сегашния термин е антивирусна програма Библията е дадена от Твореца с прости термини съответстващи за тогавашното ниво на знание. Както един компютър не може сам да се почисти от вируси така и ние не можем сами. Бог е този който може да ни върне в чистото ни състояние, но не го прави насила. Ние имаме свободна воля и Бог се грижи само за тези които отидат при Него със вяра - вяра в Господ Исус Христос. Вярата е нужна за да допуснем Антивирусната програма да си свърши работата, иначе тя не се стартира. Който вярва и се кръсти, той ще се спаси. Има Ден на Съд за повредените творения.

За другото не знам, но за глобалната криза която се задава съм сигурен.

Издателствата.

Християните казват че Исус Христос е божи син а мюсюлманите твърдят че не е, според последните той е само божи пророк който разяснява божията същност... та как точно ще осъвремени "разбирането за религия на днешния човек."

Само едно питане - "авторката" ли прибира хонорарите или ги предава телепатично на бай Ристьо?

Календар