Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Клои Жао с историческа награда за женска режисура, Аня Тейлър-Джой с първа голяма награда за „Дамски гамбит“

GOLDEN GLOBES 2021

Клои Жао с историческа награда за женска режисура, Аня Тейлър-Джой с първа голяма награда за „Дамски гамбит“

При телевизионните сериали големият победител e „Короната“, който спечели четири от шестте си номинации

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не бих могъл и да си представя друга актриса в "Дамски Гамбит", освен Aня Тейлър. Невероятно попадение, невероятна актриса, сякаш ролята е писана а нея. Нашето грозно пате да ме прощава, ама има доста хляб да изяде.

Феминистката и изобщо, демоНОкратическата пропаганда, спирка няма.

Дамски гамбит...на майка ви ...палачинката.Превежда се Гамбит с кралицата/царицата. Термин е в шаха, не е просто заглавие на филм.

Леле, какво ли щяхме да правим, без да сме научили тази неимоверно важна подробност ! Благодаря ти !

жената днес

Много е важно да се знае, че филма е една измислица и това никога не се е случвало в реалния живот - американска шахматистка да победи руски гросмайстор. Също лъжа е твърдението във филма, че руската гросмайсторка не била играла с мъже, защото не и позволявали. Рускинята е исторически образ, за разлика от измислената американска "победителка" и многократно е играла и побеждавала мъже.

Не виждам някъде да са казвали, че сериалът е исторически точен.

колкото Орфей е негър, а Ахил е някакъв подобен на Орфей. Американските малоумници квото им пуснеш по телевизията, това вярват - 60% от тях се страхуват от нападение на зомбита, например. Лошото е, че и тука натам вървим.

Такова е внушението. Използват се имената на реални руски шахматисти и се пришива някаква измислена жена-гений от непобедимия САЩ. Пропагандна боза, която внушава, че в Русия жените нямат права и че дори на собствен терен руснаците губят собствената си игра от "суперхората" от Америка - нещо, което просто не е вярно и много дразни. Ако беше обратното и руснаците бяха направили такъв тъпизъм, щеше да ме дразни по същия начин. Не обичам ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ!

Не виждам и никаде да се предупреждава, че "филмът" е долна феминистка соросоидиотска пропаганда, предназначена за момиченца, които още не знаят на кой свят живеят.

Ако не се усещате, кое е истина и кое не е, си е ваш проблем. И в Наркос имаше художествени измислици, и в Чернобил също. Който иска достоверност, да чете исторя. Тези филми са за забавление.

"Тези филми са за забавление." Хахаха. Блаженни са верующите! Тези "филми" са фин начин за манипулация на стадата овце, които си мислят, че ги "забавляват" :) Дано съм ти пуснал фаровете, поне късите, защото живееш в невероятна тъмнина :)

Аз им обяснявам, че напълно знам, кое е измислица и кое не, а той ми вика, че съм живял в тъмнина. Казвам, че ако не си пълен идиот, няма как с някакви филмчета да те манипулират. Ама явно човечеството е толкова лабилно, че вярва сляпо на всичко, което му покажат по телевизията. Оправяйте се.

Още ли вярваш, че това, което се показва по филмите е истина ? Поглеждай по-често към небето - току-виж кацнал имперски разрушител с Дарт Вейдър в него. Аман от киселяци с хроничен запек.

Календар