Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кейт Бланшет: Вече е невъзможно връщане назад

СВЕТОВНИ АРТИСТИ

Кейт Бланшет: Вече е невъзможно връщане назад

"Тази криза ни кара да се изправим пред вече съществуващи проблеми, които не сме имали желание да решим. В известен смисъл природата напомня на нашия вид за задължението му да се развива", коментира актрисата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това интервю, е истинско прозрение за живота който ни поднася следващата трудна година. Опивам се да разбера и аз, това която тя говори за себе си , това което тя е осъзнала.

..."Тоталното презреждане" на някой си Клаус Шваб. Манифестът на Новия ред.

марионетки са проводници на тези идеи...

обича в кухнята да aka

"В известен смисъл природата напомня на нашия вид за задължението му да се развива" ... някъде в статията пишеше също и за развитие на технологиите .... таа ... след тия цитати ... исках да попитам ... кой ще ги разработва тия технологии ? църните ли ?

От снимката в профил за първи път виждам, че Кейт Бланшет има гърбав нос.

Относно тези теми може да попитате и някой чобанин на село. Мисля, че отговорът му би бил значително по-меродавен. Цяла година се наслушахме на ваксини, заразени, умрели и като се дръпне чертата предполагам в демографската крива няма да има много голяма разлика. Цинично е, но си заминават главно възрастните. Този вирус не е пандемия или зомби-вируса, както ни го описват. Няма да затрие 90% от населението на земята. Няма и 1% да затрие, просто, защото взема своя лъвски пай от горната възрастова група. Сега, слава Богу, има ваксина, това означава, че като се ваксинират рисковите групи, съвсем ще му бъдат избити зъбките. Живота продължава - както за съответната персона, така и за чобанина от началото на статията. Разликата е, че за него е нямало проблеми през тази година, а тази жена се е психирала. Аз искам да попитам кой ще плати цената за поставянето на цялото човечество под стрес?!? Много повече умряха от глад и тази година, отколкото от ковид. Ехо, човечеството?!?

то никога не е било възможно да се върнеш назад! Каквото дойде, такова, душко.

Календар