Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Каменна тесличка на 7 000 години е открита в морето край Ахтопол

АРХЕОЛОГИЧЕСКИ НАХОДКИ

Каменна тесличка на 7 000 години е открита в морето край Ахтопол

Ценната археологическа находка е намерена от водолаза Мирослав Димитров, който дарил предмета на Музея на котвата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това е Инструмента на древен хотело-строител който тогава е излъгал тогавашната община че няма дюни на първа линия и си е построил хотелчето с ей тази тесла само!

това е първата тесла на прадедите на Мъск

Това е тЕслата на македонскио мореправател Ное Охридски. С нея е изпраскал Ноевиот ковчег. В него е бил само Ное и жена му. После, след потопо, те са сторили в лаборатория всите тваре по зЕмята.

Тези археолози са с доста развинтена фантазия.

Там, сигурно си ходил(кой вече не е ходил), нещата са доста комични. На пет острова едновременно ти обясняват, че Орфей е роден "Ей на тази скала", "Този камък е от Олимп донесен". Да, сериозните им историци не се подписват под такива нелепици, но и никой техен историк не ги оборва в новините им, обаче. Висша форма на подкрепа за туризма им. А у нас? Излезнат една-две интересни теории (приказки по-скоро) от Божидар Димитров, лека му пръст, или Овчаров Джуниър и... Дай всички да ги оплюем? Чайкай, бе! Те също знаят, че не са сериозни нещата. Те ли не знаят? Но искат да има по-голям поток от туристи, които идват у нас заради историята. А туристите, покрай нелепиците ще открият и истинското. Отделно хранят хазната.

Календар